DOLAR 32,3736 0.16%
EURO 34,9627 -0.33%
ALTIN 2.324,360,22
BITCOIN 2259627-0,69%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BM tarafların tutumunu bekliyor

BM tarafların tutumunu bekliyor

ABONE OL
09 Mayıs 2018 06:43
BM tarafların tutumunu bekliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dujarric: BM sürece ilişkin atılacak adımları belirlemek için taraflarla temas halindedir. BM Genel Sekreteri Kıbrıs Konferansı’nın sonunda taraflara yaptığı çağrıda, gelecekte anlamlı bir sürecin başlaması için gereken koşulların oluştuğuna dair karar vermeleri gerektiği yönünde açıklamada bulundu

Birleşmiş Milletler, Kıbrıs’ta tüm tarafları anlamlı bir barış süreci için koşulların yeniden olgunlaşıp olgunlaşmayacağına dair tutumlarının beklendiğini açıkladı.
StephaneDujarric, günlük basını bilgilendirme toplantısında, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın son açıklamasına atıfta bulunarak, müzakerelerin ne zaman yeniden başlayacağına ilişkin soruyu yanıtında, BM’nin, sürece ilişkin atılacak adımları belirlemek için taraflarla temas halinde olduklarını söyledi.
Sözcü, BM Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Konferansı’nın sonunda taraflara yaptığı çağrıda, gelecekte anlamlı bir sürecin başlaması için gereken koşulların oluştuğuna dair karar vermeleri gerektiği yönündeki açıklamasını hatırlattı.
Genel Sekreter, “Tüm tarafları anlamlı bir barış süreci için koşulların yeniden olgunlaşıp olgunlaşmayacağına dair tutumlarını, yakın gelecekte değerlendirmeleri için cesaretlendirdiği” yönünde açıklama yapmıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.