DOLAR 32,4566 -0.1%
EURO 34,8275 -0.44%
ALTIN 2.446,480,43
BITCOIN 20829221,29%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bodrum’da salsacı KKTC’de “baş milliyetçi”

Bodrum’da salsacı KKTC’de “baş milliyetçi”

ABONE OL
10 Ağustos 2018 12:48
Bodrum’da salsacı KKTC’de “baş milliyetçi”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Devlet memuru iken  kendisi ve yakınları adına Lefkoşa’da bir daire, Girne merkezde bir daire, Alsancak’ta bir villa, Ankara Bahçelievler’de 2  daire,  Ankara Çankaya’da iki daire, biri Mercedes olmak üzere 2 lüks araba  satın alan  ve kendisini “baş milliyetçi” olarak gösteren  Sabahattin İsmail , bu malları nasıl satın aldığı ve parayı nereden bulduğu konusunda hala daha açıklama yapmadı.

LÜKS HAYAT YAŞIYOR

Geçtiğimiz haftalarda Kuşadası’nda tatil yapan Sabahattin İsmail , Bodrum’da düzenlenen  salsa yarışmalarında da  boy gösterdi.  Sabahattin İsmail ilerleyen yaşına rağmen  salsa yarışmalarında  başarılı bir  performans sergiledi.

LARNAKA’DAN UÇUYOR

Bu arada  Güney Kıbrıs’tan aldığı pasaportla Larnaka Havaalanı üzerinden  Atina ile Avrupa başkentlerine gittiği ve oralarda düzenlenen salsa yarışmalarına katıldığı da öğrenildi.   Sabahattin İsmail bunlardan fırsat buldukça da “baş milliyetçi” olarak  yazılar yazıyor.

PARAYI NEREDEN BULDU?

Lüks hayat yaşayan ve büyük bir mal varlığına sahip olan Sabahattin İsmail’in,  kendisi ve yakınları adına   aldığı malların parasını nereden bulduğu ve devlet memuru iken yasalara aykırı şekilde hangi ikinci işi yaptığı merak edilirken,  hakkında Başsavcılığa suç duyurusunda bulunulacağı da öğrenildi.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.