DOLAR 32,3768 0.16%
EURO 34,9886 -0.29%
ALTIN 2.324,910,25
BITCOIN 2263885-0,80%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BRTK Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı, Cumhurbaşkanı Tatar’ı ziyaret etti
  • Kıbrıs Volkan
  • Güncel
  • BRTK Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı, Cumhurbaşkanı Tatar’ı ziyaret etti

BRTK Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı, Cumhurbaşkanı Tatar’ı ziyaret etti

ABONE OL
20 Aralık 2022 15:11
BRTK Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı, Cumhurbaşkanı Tatar’ı ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nun 59’uncu kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Kurum Müdürü Meryem Özkurt ve Yönetim Kurulu Başkanı Salih Can Doratlı, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kurum Müdürü Meryem Özkurt, kurumun 59’uncu yıldönümünün Cuma günü saat 11.00’de kutlanacağını ifade ederek, Cumhurbaşkanı Tatar’ı kutlamalara davet etti.

Özkurt, BRTK’nın 3 TV kanalı ve 6 radyo kanalı ile yola devam ettiğini de söyleyerek, yatırımların sürdüğünü, bu kapsamda 23 Aralık Cuma günü tüm özel kanalların Smart TV projesine dahil edilmiş olacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da, içinde bulunduğumuz teknoloji çağında Kıbrıs Türkü’nün sesini hem ülkeye hem de dünyaya duyurmak ve tarafsız haber yapmak adına kurumun çok önemli bir görev üstlendiğini kaydetti.

Tatar, son gelişmelerin, WEB ve internet kanalları aracılığıyla paylaşılmasının önemine de vurgu yaparak, rekabetin gün geçtikçe arttığını, insanların dünyadan istediği farklı kanalları seçerek, izleyebildiğini belirtti.

Tatar, “Rekabet gün geçtikçe büyümektedir. BRTK 3 TV kanalı, 6 radyosu ve internette çok güçlüdür. Tüm personele, teknik ekiplere, Selvili tepeden Kantara’ya, zor şartlarda, gece gündüz sıcakta ve soğukta çalışan herkese, haber bölümüne, kameramanlara, tüm personele teşekkür ederim” dedi.

Cumhurbaşkanı Tatar, ayrıca hayatta olmayan eski Kurum Müdürleri İsmet Kotak, Muammer Yağcıoğlu, Özer Berkem ve kısa süre önce hayatını kaybeden Hüseyin Çobanoğlu’nu da anarak, KKTC’nin sesi olan BRTK’nınkendini daha da geliştirmesi için çalışmanın herkesin görevi olduğunu sözlerine ekledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.