DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2059789-2,56%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BRTK Yönetim Kurulu toplantısı DAÜ’de gerçekleştirildi

BRTK Yönetim Kurulu toplantısı DAÜ’de gerçekleştirildi

ABONE OL
12 Aralık 2022 22:09
BRTK Yönetim Kurulu toplantısı DAÜ’de gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK) Yönetim Kurulu toplantısı Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde (DAÜ) gerçekleştirildi.

BRTK Yönetim Kurulu Sekreterliği’nden yapılan açıklamaya göre, yönetim kurulunun oluşumunda bulunan Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Demirel’in daveti üzerine, BRTK yönetim kurulu toplantısı Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

Olağan gündem konularının görüşüldüğü toplantıda, BRTK ile Doğu Akdeniz Üniversitesi arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi için kurum müdürü ile üniversite rektörlük seviyesinde görüşmelerin gerçekleştirilmesi de karara bağlandı.

Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Demirel’e ev sahipliği için teşekkürlerini ileten BRTK Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Salih Can Doratlı, ayrıca Doğu Akdeniz Üniversitesi’nden mezun biri olarak toplantının üniversite çatısı altında gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak görev yapan BRTK Müdürü Meryem Özkurt ise işbirliğinin geliştirilmesine yönelik girişimlerin artarak devam edeceğini belirterek, toplantının üniversitede yer almasının kendisi için de özel ve anlamlı olduğunu aktardı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.