DOLAR 34,2177 0.21%
EURO 37,0684 -0.01%
ALTIN 2.959,000,17
BITCOIN 2289850-0,81%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BRTK’nın yeni yayın dönemi lansmanı “Engelleri Aşıyoruz” sloganıyla yapıldı
  • Kıbrıs Volkan
  • Güncel
  • BRTK’nın yeni yayın dönemi lansmanı “Engelleri Aşıyoruz” sloganıyla yapıldı

BRTK’nın yeni yayın dönemi lansmanı “Engelleri Aşıyoruz” sloganıyla yapıldı

ABONE OL
17 Ekim 2024 21:34
BRTK’nın yeni yayın dönemi lansmanı “Engelleri Aşıyoruz” sloganıyla yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu, yeni yayın dönemi lansmanı “Engelleri Aşıyoruz” sloganı ile kurumun ön bahçesinde gerçekleştirildi.

Geceye Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, BRTK Müdürü Meryem Çavuşoğlu Özkurt, BRTK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Can Doratlı ve Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği yetkilileri de katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmalarında Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’nin düzenlediği, “Adalet İçin 3 Dakikalık Karanlık” eylemine işaret edildi. Saatler 20.00’yi gösterdiğinde 3 dakikalığına kurumun ışıkları kapatılarak eyleme destek verildi.

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Karakaya gecede konuşma yaparak, “Adalet İçin 3 Dakikalık Karanlık” eylemine değindi. Karakaya konuşmasında yargı sürecine de işaret etti.

Gecede Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da konuşma yaparak, BRTK’nın önemli bir kurum olduğunu ve BRTK’yı Kurum Müdürü önderliğinde güçlendirmek gerektiğine vurgu yaptı. Cumhurbaşkanı konuşmasında Şampiyon Meleklerin dava sürecine de değindi.

Tatar, “Deprem dolayısıyla Ṣampiyon Melekler’in acısını yüreklerimizde taşıyouz. 22’sinde mahkeme var inşallah sonuç çıkar. isias ortak davamızdır ve davamızı sürdürmek zorundayız. Hükümet ve devlet ailelerin yanındadır” dedi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar konuşmasında BRTK’ya yeni yayın döneminde başarılar diledi.

Lansman gecesinde, Vakıflar Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın yanı sıra Fenerbahçe ve İskenderun Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımları da gösteri maçı yaptı.

Gecede ayrıca ülkenin sevilen gruplarından The Native Cypriot’un Kıbrıs ezgilerinden oluşan repertuarı müzik severlerle buluştu.

Öte yandan Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nin 4 takımı Mustafa Çelik Anı Turnuvası için sahaya çıkacak.

Organizasyonun açılış maçı Vakıflar – Fenerbahçe yarın saat 09.30’da Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. Maç BRT 2’den naklen yayınlanacak.

Mustafa Çelik Anı Turnuvası finali ise 19 Ekim Cumartesi günü saat 17.30’dan itibaren BRT 2’den canlı olarak ekranlara gelecek.

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu ile Engelliler Spor Federasyonu arasında imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde, Vakıflar Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın Lefkoşa’da oynayacağı tüm karşılaşmalar da yine BRT ekranlarından, sezon boyunca canlı yayınlanacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.