DOLAR 32,3311 0.24%
EURO 35,0836 -0.14%
ALTIN 2.301,511,07
BITCOIN 22767660,56%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Büyükelçi Feyzioğlu, Ticaret Odası heyetiyle toplantı gerçekleştirdi

Büyükelçi Feyzioğlu, Ticaret Odası heyetiyle toplantı gerçekleştirdi

ABONE OL
02 Aralık 2022 11:03
Büyükelçi Feyzioğlu, Ticaret Odası heyetiyle toplantı gerçekleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Cumhuriyeti’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu başkanlığında, Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri ile yetkililerinin de katıldığı, bir toplantı düzenlendi.

Büyükelçilik’te gerçekleşen toplantıda “TC ile KKTC arasındaki ticaret ve iş ilişkilerini geliştirmeye ve sorunların çözümüne yönelik çalışmalar yapılması”, “Ticaret Sektöründeki İşletmelere yönelik finansman desteği sağlanması”, “Uluslararası Akredite Gıda Laboratuvarının kurulması veya mevcut Devlet Laboratuvarının rehabilitasyon ve yenilenmesi”, “Kamu ve Özel İşbirliği modeliyle yap işlet devret sisteminde özelleştirmelerin yapılması”, “Muhtelif enerji kaynakları değerlendirilerek enerji kapasitelerinin artırılması, arz güvenliği ve enerji sepetinin genişletilmesi”, “KKTC’de yerleşik işadamlarının ucuz krediye ulaşımının kolaylaştırılması”, “Tarıma dayalı sanayinin oluşturulup geliştirilmesi”, “KKTC’de de TSE gibi standardizasyon konularında üretici kesimlere eğitim verilmesi” konuları ele alındı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.