DOLAR 32,3793 0.18%
EURO 35,0612 -0.13%
ALTIN 2.324,050,21
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Büyükelçi Metin Feyzioğlu’nun eşi Birgül Feyzioğlu BRTK  Yayıncılık Tarihi Müzesi’ni gezdi
  • Kıbrıs Volkan
  • Güncel
  • Büyükelçi Metin Feyzioğlu’nun eşi Birgül Feyzioğlu BRTK Yayıncılık Tarihi Müzesi’ni gezdi

Büyükelçi Metin Feyzioğlu’nun eşi Birgül Feyzioğlu BRTK Yayıncılık Tarihi Müzesi’ni gezdi

ABONE OL
24 Mayıs 2023 18:57
Büyükelçi Metin Feyzioğlu’nun eşi Birgül Feyzioğlu BRTK  Yayıncılık Tarihi Müzesi’ni gezdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Cumhuriyeti’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu’nun eşi, Türkiye’de birçok önemli müzenin kurulmasına da katkısı bulunan Birgül Feyzioğlu, Müzeler Haftası çerçevesinde Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK) Yayıncılık Tarihi Müzesi’ni ziyaret etti.

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Müdürü Meryem Özkurt ve Yayıncılık Tarihi Müze Küratörü Ayhatun Ateşin ile birlikte müzeyi gezen Birgül Feyzioğlu, Özkurt’un müzenin geliştirilmesi konusunda deneyimleri ile katkıda bulunma talebine de olumlu yanıt verdi.

Birgül Feyzioğlu, Müzeler Haftası’nda böyle güzel bir müzeyi gezmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu müzenin kendisini geçmişe götürdüğünü, habercilerin geçmişte ne şartlarda mesleklerini icra ettiğini görme fırsatı sunduğunu belirtti.

“Gerçekten güzel bir arşiviniz var. Bugün neredeyiz, gelecekte nere gitmek istiyoruz bilmek için müzeler çok etkili ortamlar” diyen Feyzioğlu, buradaki kayıtlara ulaşma ve dijital ortamda da önceki zamanlara ait haberleri tekrar izleyebilme fırsatının yakalanabileceğini kaydetti.

BRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.