DOLAR 32,6007 0.38%
EURO 34,8018 0.18%
ALTIN 2.494,370,41
BITCOIN 21163606,78%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çangar kaybetti koçan kırıldı

Çangar kaybetti koçan kırıldı

ABONE OL
01 Temmuz 2019 08:22
Çangar kaybetti koçan kırıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Dokuz yıl önce yaptığımız yayınlarda Çangar Motors Ltd’nin, Seyhan Yıldırım ve ortaklarının sahibi olduğu Frontier Log Homes şirketine ait Beylerbeyi’ndeki 9.5 dönümlük araziyi haksız şekilde iktisap ettiğini haber yapmıştık.
Girne Kaza Mahkemesi’nde geçtiğimiz 28 Haziran günü görülen davada Seyhan Yıldırım’ın şirketine arazi satışı için herhangi bir bedel ödenmediğine bulgu yapılarak , Çangars Motors Ltd’nin elinde bulundurduğu 9.5 dönüm araziyi Frontier Log Homes Ltd’ne geri iade etmesine karar verildi.
Dokuz yıl önce yaptığımız yayınlarda Çangars Motors Ltd’nin, Seyhan Yıldırım ve ortaklarının sahibi olduğu Frontier Log Homes şirketine ait Beylerbeyi’ndeki 9.5 dönümlük araziyi haksız şekilde iktisap ettiğini haber verirken, bu haberimiz kamuoyunda büyük yankı yaratmıştı.
ÇANGAR’IN AÇIKLAMALARI
Mehmet Çangar’da o günlerde Kıbrıs Postası adlı haberi sitesinde Deniz Gürgöze’nin sorularını yanıtlarken söz konusu araziyi İsmet Felek’e iki adet BMW- 7.30 ve bir adet Ford marka araç vererek satın aldığını söylemişti. Çangar, Girne Kaza Mahkemesi’nde görülen davada ise 1 adet BMW 3 serisi , 1 adet BMW 7.30 ve 1 adet BMW 7.40 serisi araç ve bir adet motosiklet karşılığında söz konusu araziyi Mehmet Bata’dan atın aldığını iddia etmişti. Mahkeme ise Seyhan Yıldırım ve ortaklarının sahibi olduğu Frontier Log Homes şirketine herhangi bir bedel ödemediğine kanaat getirip, usule aykırı şekilde yapılan işlemi iptal etti.
SEYHAN YILDIRIM
Girne Kaza Mahkemesi’nin verdiği karardan sonra ise Seyhan Yıldırım, sosyal paylaşım sitesinden şu açıklamayı yapmıştı;
“Bugün yıllardır verilen hukuk mücadelesi sonunda 9 yıl evvel yüzde 51’i şahsıma ait olan Frontier Log Homes LTD’den gasp edilip Çangar Motors Ltd’ye devredilen Bellapais’teki 9.5 dönüm arazimiz Mahkeme kararı ile şirketimize iade edilmiştir. Yargımızı en derin saygı ve şükranlarla selamlıyorum”.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.