DOLAR 32,6035 0.39%
EURO 34,8114 0.2%
ALTIN 2.505,540,87
BITCOIN 21100635,90%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çavuşoğlu; “Kıbrıs’ta çözüm herkesin yararına”

Çavuşoğlu; “Kıbrıs’ta çözüm herkesin yararına”

ABONE OL
24 Ekim 2017 20:51
Çavuşoğlu; “Kıbrıs’ta çözüm herkesin yararına”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kocias ile yaptığı görüşmede Kıbrıs meselesinin de ele alındığını belirtti.
Çavuşoğlu, İsviçre’nin Crans-Montana kentinde yapılan görüşmelerde bir sonuç elde edilemediğini ve Türkiye’nin bu görüşmelerde yapıcı ve çözüm odaklı bir rol oynadığı hatırlattı.
“Crans-Montana’da da bu samimiyeti gösterdiğimize inanıyoruz ama maalesef oradan bir sonuç çıkmadı.” diyen Çavuşoğlu, bundan sonra hangi adımların atılacağını değerlendirdiklerini ve Kıbrıs konusunda sağlanacak çözümün herkesin yararına olacağını ifade etti..
BASIN TOPLANTISI
Çavuşoğlu ve Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kocias, Bakanlıkta yaptıkları görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.
Kıbrıs meselesinin de yapılan görüşmelerde ele alındığını söyleyen Çavuşoğlu, İsviçre’nin Crans-Montana kentinde yapılan görüşmelerde bir sonuç elde edilemediğini ve Türkiye’nin bu görüşmelerde yapıcı ve çözüm odaklı bir rol oynadığı hatırlattı.
“Crans-Montana’da da bu samimiyeti gösterdiğimize inanıyoruz ama maalesef oradan bir sonuç çıkmadı.” diyen Çavuşoğlu, bundan sonra hangi adımların atılacağını değerlendirdiklerini ve Kıbrıs konusunda sağlanacak çözümün herkesin yararına olacağını ifade etti.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Rastrear Teléfono Celular

    Ver el contenido del escritorio y el historial del navegador de la computadora de otra persona es más fácil que nunca, solo instale el software keylogger.

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.