DOLAR 32,4877 -0.19%
EURO 34,9746 0.22%
ALTIN 2.424,920,09
BITCOIN %
Lefkoşa
°

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çavuşoğlu,Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluğu Başkanlığı’nı ziyaret etti
  • Kıbrıs Volkan
  • Güncel
  • Çavuşoğlu,Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluğu Başkanlığı’nı ziyaret etti

Çavuşoğlu,Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluğu Başkanlığı’nı ziyaret etti

ABONE OL
26 Temmuz 2022 23:00
Çavuşoğlu,Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluğu Başkanlığı’nı ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’da temaslarını sürdüren Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, heyeti ile birlikte Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluğu Başkanlığı’nı (YTB) ziyaret ederek Başkan Abdullah Eren ile görüştü.

Görüşmede, YTB tarafından verilen burs sayılarının arttırılması, Yüksek Lisans ve Doktora programlarına burs sağlanması ile ilgili konular ele alınırken, GCE A Level burs sayılarının arttırılması yönünde görüş birliğine varıldı.

Mevcut protokolün güncellenmesiyle birlikte ayrıca Yüksek Lisans ve Doktora programlarına da burs verilmesi hedefleniyor.

Bakan Nazım Çavuşoğlu bu bağlamda yaptığı açıklamada, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluğu Başkanlığı’nın Kıbrıs Türk gençliğine yönelik verdikleri katkıların çok değerli olduğuna vurgu yaparak, verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Protokol üzerinde çalışmalara başlayacaklarını da belirten Çavuşoğlu, “Amacımız, ülkemizdeki akademisyen kadromuzu genişletmek ve kaliteyi artırmaktır.” dedi.

Temasları doğrultusunda Ankara Üniversitesi ile Yıldırım Beyazit Üniversitesi’ni de ziyaret eden Bakan Çavuşoğlu, yarın ise mevkidaşı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile bir araya gelecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.