DOLAR 32,3704 0.15%
EURO 34,9716 -0.31%
ALTIN 2.324,290,22
BITCOIN 22750060,54%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çeler;  Kayıtların silinmesi suç

Çeler; Kayıtların silinmesi suç

ABONE OL
26 Haziran 2020 07:50
Çeler;  Kayıtların silinmesi suç
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- TDP Milletvekili Zeki Çeler, Meclis’te “Jet Meselesinde” kayıtların silinmesi ve pandemi sürecinde yaşananlarla özel sektör çalışanlarının durumu konusunda konuştu.
Çeler, kayıtların 12 yıl muhafaza edilmemesi halinde, kayıtların silinmesinin suç sayıldığını vurguladı.
Kayıtların silinmesinin ancak bilgisayarlara format atılmasıyla mümkün olacağını, format işleminin ne zaman yapıldığına polisin bakıp bakmayacağını soran Çeler, bu konuda ayrıntılı bir araştırma yapılıp yapılmayacağını merakla beklediklerini kaydetti. Çeler, hukuki süreç hakkında ayrıntılı bilgi istedi.
1 Temmuz’da açılma meselesi konusuna da değinen Çeler, hazırlıkların tamamlanmamasını ve pandemi hastanesinin yapılmamasını eleştirerek, açılım konusunda toplumun endişeli olduğunu, hükümet yetkililerinden “yetkililerini” artık kullanmalarını istedi.
Çeler, pandemi süreci içinde yapılması gerekenlerin yapılmadığını söyleyerek, “geçen süre içinde hala yerinizde saydığınızın umarım farkındasınız” dedi.
“Hükümetin, birçok konuda olduğu gibi, 1500 TL’nin dağıtılması konusunda da sınıfta kaldığı” görüşünü dile getirrek, bazı özel sektör çalışanlarının hala yarı maaş aldığının farkında olunup olunmadığını soran Çeler, özel sektörde çalışanların “sömürüldüğünü”, bazı çalışanların işlerinden çıkarıldığını söyledi.
“Biz yeterli katkıyı sağlayamadığımız için insanlarımız işsizlikle karşı karşıya kalıyor” diyen Çeler, hükümetin basına yaptığı açıklamaları eleştirdi. Çeler, “lütfen elinizde olan gücü icraata dönüştürün” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.