DOLAR 32,5994 0.37%
EURO 34,7537 0.01%
ALTIN 2.497,470,54
BITCOIN 20234881,85%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çelik;  KKTC’nin hakları korunacak

Çelik; KKTC’nin hakları korunacak

ABONE OL
25 Şubat 2019 08:48
Çelik;  KKTC’nin hakları korunacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye Cumhuriyeti ve KKTC’nin çıkarlarını korumaya devam edeceklerini belirtti.
Çelik, AK Parti Seyhan Belediye Başkan adayı Fikret Yeni’nin Tellidere Caddesi’ndeki seçim bürosunun gerçekleştirilen açılışında konuşma yaptı.
Çelik konuşmasında, “”Recep Tayyip Erdoğan, ülkenin başında olmasın istiyorlar. AK Parti zayıflasın istiyorlar. Cumhur İttifakı yenilsin istiyorlar. Niye? Çünkü Türkiye’nin geleceği için bir vizyonları yok. Bakın geçenlerde ‘Doğu Akdeniz’de KKTC’nin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin haklarını koruyacağız, buna göz dikmeye çalışan Yunanistan’a ve Rum kesimine müsaade etmeyeceğiz.’ dediğimizde Yunanistan’dan ve Rum kesiminden önce cevap CHP milletvekilinden geliyor. ‘Orada ne işimiz var?’ diyor. İşte ben de söylüyorum, orada ne işimiz var? Bu milletin çıkarları için oradayız. Türkiye Cumhuriyeti’nin, KKTC’nin çıkarları için oradayız ve orada olmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin milli çıkarlarını her yerde korumaya devam edeceğiz. Her yerde aynı güç ve azimle çalışmaya devam edeceğiz. Hem Türkiye’yi büyüteceğiz hem Türkiye’nin ekonomisini daha iyi yerlere getireceğiz hem de aynı zamanda belediyelerde vatandaşımıza çok daha güzel hizmetler sunacağız.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.