DOLAR 32,5901 0.18%
EURO 34,9360 0.72%
ALTIN 2.440,560,33
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP Genel Bakanı Kılıçdaroğlu;        Dileğimiz KKTC’nin tanınması

CHP Genel Bakanı Kılıçdaroğlu; Dileğimiz KKTC’nin tanınması

ABONE OL
20 Ekim 2020 22:17
CHP Genel Bakanı Kılıçdaroğlu;        Dileğimiz KKTC’nin tanınması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- “Demokratik bir yarış gerçekleşti. Sayın Ersin Tatar cumhurbaşkanlığına seçildi. Başarılarının sürekli olması hepimizin ortak arzusu. Umuyoruz ve diliyoruz, KKTC’nin tanınması konusunda çok daha geniş, köklü bir çabayı hayata geçirir.”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığa seçilen Başbakan Ersin Tatar’ın başarılarının sürekli olması hepimizin ortak arzusu. Umuyoruz ve diliyoruz, Kıbrıs’ın tanınması konusunda çok daha geniş, köklü bir çabayı hayata geçirir” dedi.
Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde hafta sonu gerçekleşen seçimde cumhurbaşkanı seçilen Ersin Tatar’ı tebrik etti.
Kılıçdaroğlu, “Demokratik bir yarış gerçekleşti. Sayın Ersin Tatar cumhurbaşkanlığına seçildi. Kendisini hem Twitter üzerinden hem de doğrudan telefonla kutladım. Başarılarının sürekli olması hepimizin ortak arzusu. Umuyoruz ve diliyoruz, Kıbrıs’ın tanınması konusunda çok daha geniş, köklü bir çabayı hayata geçirir. Kıbrıs’a barışın ve demokrasinin gelmesini sağlayan kişi rahmetli Bülent Ecevit. Bu vesileyle Ecevit’i de saygıyla, sevgiyle, hürmetle anmak hepimizin ortak görevi.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.