DOLAR 32,5874 0.3%
EURO 35,0259 0.14%
ALTIN 2.509,740,59
BITCOIN 21002610,91%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP Milletvekili Yılmaz;  “KKTC’yi tanıtmak için karar  alınmalı”

CHP Milletvekili Yılmaz; “KKTC’yi tanıtmak için karar alınmalı”

ABONE OL
18 Aralık 2017 22:17
CHP Milletvekili Yılmaz;  “KKTC’yi tanıtmak için karar  alınmalı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kapsamlı çözüm, adeta taviz çözümüne dönüştü. Böyle bir ortamda buna bir son vermek lazım. TBMM’nin KKTC’nin uluslararası olarak tanınmasına yönelik bir karar alması lazım. Biz işgal altındaki Kudüs’ün, Doğu Kudüs’ün Filistin’in başkenti olduğunu kabul ederken diğer taraftan devlet olarak kurduğumuz KKTC’yi tanıtmama konusunda sessiz kalamayız, bu konuda ciddi bir duyarlılık ve duruş sergilememiz gerekiyor

CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, TBMM’nin, KKTC’nin uluslararası olarak tanınmasına yönelik tarihi bir karar alması gerektiğini söyledi.
TBMM Genel Kurulunda, konuşan Yılmaz, Kıbrıs’ta “Kapsamlı çözüm, adeta taviz çözümüne dönüştüğünü” öne sürdü ve “Böyle bir ortamda buna bir son vermek lazım. Meclisin, bu bütçe yılında yeni bir bütçeyi görüşürken tarihi bir karar alarak KKTC’nin uluslararası olarak tanınmasına yönelik bir karar alması lazım. Biz işgal altındaki Kudüs’ün, Doğu Kudüs’ün Filistin’in başkenti olduğunu kabul ederken diğer taraftan devlet olarak kurduğumuz KKTC’yi tanıtmama konusunda sessiz kalamayız, bu konuda ciddi bir duyarlılık ve duruş sergilememiz gerekiyor.” değerlendirmesinde bulundu.
 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.