DOLAR 32,6008 0.38%
EURO 34,8089 0.2%
ALTIN 2.500,660,67
BITCOIN 21099905,95%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CTP, Lefkoşa ve Güzelyurt Belediye Başkan adaylarını belirledi

CTP, Lefkoşa ve Güzelyurt Belediye Başkan adaylarını belirledi

ABONE OL
26 Ağustos 2022 23:14
CTP, Lefkoşa ve Güzelyurt Belediye Başkan adaylarını belirledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), Lefkoşa ve Güzelyurt Belediye Başkan adaylarını yapılan seçimler sonucunda belirledi ve Lefkoşa’da Dr. Sıla Usar İncirli, Güzelyurt’ta ise Osman Bican yapılan seçimleri önde tamamlayarak aday olmaya hak kazandı.

 

CTP, yerel yönetim seçimleri için sürdürdüğü aday belirleme sürecini Lefkoşa ve Güzelyurt ilçeleriyle devam ettirdi.

 

Her iki ilçede de başkan adaylıklarına birden fazla adayın olması sebebiyle ilçe merkezlerinde sandık kuruldu.

 

Lefkoşa’da LTB sınırları içerisinde, Güzelyurt’ta da Güzelyurt Belediyesi sınırları içinde yaşayan üyeler, gün boyu ilçe merkezlerine giderek oy verdi ve üyelerin verdikleri oylar sonucunda iki ilçenin belediye başkan adayları belirlendi.

 

Lefkoşa Türk Belediyesi başkan adaylığı için Dr. Sıla Usar İncirli ile Onur Olguner yarışırken, Güzelyurt Belediye başkan adaylığı için Osman Bican, Tansay Doğu ve Veleddin Taşkent yarıştı.

 

Akşam saatlerinde oy verme işlemlerinin sona ermesinin ardından iki ilçede de oy sayımına geçildi. Sayılan oyların sonucunda Lefkoşa’da Dr. Sıla Usar İncirli LTB Başkan adayı olmaya hak kazanırken, Güzelyurt’ta da Osman Bican seçimi önde tamamladı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.