DOLAR 32,3530 0.25%
EURO 34,9691 -0.46%
ALTIN 2.310,051,45
BITCOIN 22883873,00%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CTP’de örgütlenme çalışmaları

CTP’de örgütlenme çalışmaları

ABONE OL
18 Mart 2023 18:06
CTP’de örgütlenme çalışmaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin “Meclis sokakta, sokak Meclis’te” konseptiyle başlattığı etkinlikler ve ziyaretler çerçevesinde Genel Başkan Tufan Erhürman ve beraberindeki heyet, Girne ilçesinde tam gün ziyaretler yaptı.

CTP’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Erhürman ve beraberindeki heyet, yurttaşları Meclis çalışmaları konusunda bilgilendirdi, aldığı geri dönüşleri ise Meclis’e taşıma sözü verdi.

CTP heyeti, Girne Antik Limanı’nı, Hataylılar Derneği’ni, Alevli Kültür Merkezi’ni ve Türkiye’de yaşanan deprem felaketinden etkilenen Gaziantepli ve Kahramanmaraşlıları ziyaret etti. Heyet ayrıca Girne Belediyesi çalışanlarını ile de görüştü

Genel Başkan Tufan Erhürman’a, Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Girne İlçe Başkanı Ongun Talat ve bazı milletvekilleri de eşlik etti.

Girne Antik Limanı’ndaki yenileme çalışmalarını yerinde inceleme fırsatı yakalayan CTP heyeti, gelinen aşamayla ilgili de bilgi aldı.

Bu arada Cumhuriyetçi Türk Partisi Mağusa İlçesi de, örgütlenme çalışmalarına hız verdi.

Maraş Bölgesinde yer alan Anadolu, Zafer,Canbulat, Harika, Lala Mustafa Paşa, Pertev Paşa ve Piyale Paşa Mahallesi’nde örgüt çalışmaları genişletiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.