DOLAR 32,5600 0.05%
EURO 35,0266 0.51%
ALTIN 2.437,890,62
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CTP’den hükümete eleştiri

CTP’den hükümete eleştiri

ABONE OL
27 Temmuz 2022 21:14
CTP’den hükümete eleştiri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyetçi Türk Partisi’nden yapılan açıklamaya göre, katıldığı programda hükümete eleştirilerde bulunan Parti Genel Başkanı Tufan Erhürman, hükümeti ne yaptığını bilmemekle suçladı ve ihalesiz akaryakıt alımıyla ilgili açtıkları davayı hatırlattı.

Erhürman, “Biz gittik ihalesiz akaryakıt alımına ilişkin dava açtık, davanın görüşüleceği gün kararı yürürlükten kaldırdılar. Ardından başka yasa gücünde kararname çıkarttılar. Mecbur kaldık, başka dava açtık” dedi.

Meclis’ten geçen ek bütçede, hayat pahalılığının bu kadar çıkacağının zaten öngörüldüğüne vurgu yapan Erhürman, ortada sürpriz bir durumun olmadığını belirtti.

Herkese hayata pahalılığının verileceğinin söylendiğini de anımsatan Erhürman, kesintilerle ilgili kararın değiştirilme gerekçesinin inandırıcı olmadığını belirtti.

Kesintilerin nasıl yapılacağıyla ilgili hiçbir hesabın da yapılmadığını savunan Erhürman, bir gecede nasıl kaynak bulunduğunu sordu.

Belirlenen asgari ücretin, kesinlikle kabul edilemez olduğunu da vurgulayan Erhürman, ödeyemeyecek duruma gelen işletmelerin desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.