DOLAR 32,5371 0.25%
EURO 34,7633 0.06%
ALTIN 2.489,741,13
BITCOIN 20597354,26%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik saaldırılar…Töre;  “Kışkırtma ve aymazlık”
  • Kıbrıs Volkan
  • Güncel
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik saaldırılar…Töre; “Kışkırtma ve aymazlık”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik saaldırılar…Töre; “Kışkırtma ve aymazlık”

ABONE OL
05 Temmuz 2018 08:31
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik saaldırılar…Töre;  “Kışkırtma ve aymazlık”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Töre: Anavatanımızın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, KKTC’ye  yapacağı ziyaret Kıbrıs Türk halkını şereflendirirken Rum tarafının duyduğu rahatsızlığı dillendirme şekli çok çirkin ve ahlaksızcadır. Kıbrıs Türk halkını Türkiye’ye karşı kışkırtma, tam bir aymazlık ve uluslararası düzeyde bir skandaldır

 

Meclis Başkan Yardımcısı Zorlu Töre, yaptığı açıklamada  Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın KKTC’ye yapacağı ziyarete tepki gösteren Rum tarafının tutumunu değerlendirdi.  Töre, yaptığı açıklamada şöyle dedi;

“Anavatanımızın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yapacağı ziyaret Kıbrıs Türk Halkını şereflendirirken Rum tarafının duyduğu rahatsızlığı dillendirme şekli çok çirkin ve ahlaksızcadır.

Kıbrıs Türk Halkını Türkiye’ye karşı kışkırtma tam bir aymazlık ve uluslararası düzeyde bir skandaldır.

Kıbrıs Türk Halkı Kuzey Kıbrıs’ta egemendir, özgürdür, ve güvence altındadır. Rum Müzakereci Mavroyannis Annan Planına hayır diyenlerin başında gelmektedir. Eylül takvimini karıştırırsak “Kıbrıs’taki durum karışacak Eylülü kaçırmamalıyız” diyen Mavroyannis’e bizde şunu hatırlatalım; Siz Annan Planına hayır diyerek zaten kaçırdınız. 15 Temmuz 1974’te EOKA -B- ve Cuntanın darbe yapmasıyla yine kaçırdınız. 1959-1960 Kıbrıs Cumhuriyeti’nin kuruluşunu 13 maddelik değişiklik isteğiyle 1963’de de herşeyi berbat ettiniz ve kaçırdınız. Cuellar belgesine, gali fikirler dizisinede hayır diyerek hepten kaçırıyorsunuz. Bundan sonra artık kazanacağınız veya kaçıracağınız birşey olmayacaktır.

Siz Güneyde biz Kuzeyde iki ayrı egemen devlet olarak devam etmekten başka bir model oluşamaz. Bu gerçeği artık kabul edin.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.