DOLAR 32,3480 0.29%
EURO 35,1001 -0.12%
ALTIN 2.307,631,34
BITCOIN 22886123,32%
Lefkoşa
°

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan  Rum-Yunan ikilisine…  “Yaptıklarınız karşılıksız kalmaz”
  • Kıbrıs Volkan
  • Türkiye
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Rum-Yunan ikilisine… “Yaptıklarınız karşılıksız kalmaz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Rum-Yunan ikilisine… “Yaptıklarınız karşılıksız kalmaz”

ABONE OL
10 Haziran 2020 12:20
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan  Rum-Yunan ikilisine…  “Yaptıklarınız karşılıksız kalmaz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT spikeri Sermin Baysal Ata, SETA Genel Koordinatörü Burhanettin Duran ve Sabah Gazetesi Ankara Temsilcisi Okan Müderrisoğlu’nun sorularını yanıtladı.
“YUNANİSTAN KURU SIKI ATIYOR”
Doğu Akdeniz ve Libya’daki gelişmeleri de değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle dedi;
“Doğu Akdeniz’de tablo ortada. Bu tabloda Türkiye’nin Libya’nın deniz yetki alanlarındaki konumu da ortada. Bu konuda Türkiye’nin en ufak taviz vermeyeceğini akıllı olan adam bilir. Şimdi bizim 3 tane sondaj gemimizi var 2 sismik araştırma gemimiz var. Bunlar buralarda çalışmalarını sürdürüyorlar. Bir tanesini Karadeniz’e gönderdik. Bunlar bunları çok çok rahatsız ediyor. Sondaj gemilerimizin yanında her türlü hazırlık içerisinde buraya geliyorlar. Burada en ufak bir yanlışa girerseniz gereken yapılır. Yunanistan çıkmış kurusıkı atıyor. Türkiye’ye bu tür laf atılır mı? Sen kiminle dalga geçiyorsun. Haddini bil. Sen eğer haddini bilmezsen Türkiye’nin yapacağı şey bellidir. Güney Kıbrıs’ta camimizi molotof kokteyl ile yakmaya, Bizans bayrağını asmaya kalkıyorlar, bu tür şeyler yapıyorlar.
“AYASOFYA’DA KARAR”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya konusunda da şunları söyledi;
“Bunları yaptığınız zaman bunlar karşılıksız kalır mı? Bu sefer de kalkıyorlar sakın ha Ayasofya ile ilgili orayı camiye çevirmeyin diyorlar. Türkiye’yi siz mi idare ediyorsunuz. Böyle bir adım atılacaksa bunun yetki sahipleri bellidir. Bu ülkenin dinamiklerinde yanan bir şey var. Şu anda biz bir hukuk devleti olarak Danıştay’ın vereceği kararı bekliyoruz. Kararı verdikten sonra atılması gereken neyse o adımlar atılır.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.