Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Seracılar Birliği Başkanı Veli Bayır ve Yönetim Kurulunu kabul ederek, görüştü.
Kabulde yaptığı konuşmada,görüşmeden duyduğu memnuniyeti ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, yapılan çalışmaları ve bu kapsamda karşılaşılan sorunları yakından takip ettiğini ifade etti.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC’ de üretimin oldukça önemli bir yerde olduğunu vurgulayarak, her şeyin üretimden başladığını bu nedenle üreticinin hak ve menfaatlerini korumanın önemli olduğunu belirtti. Üretime ve üreticiye gerekli değerin verilmesine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Tatar, üretim zincirinde üreticinin tüm haklarının korunarak, sistemin ilerlemesinin, adaletli şekilde yürümesinin gerektiğini vurguladı.
Hal Yasasına da değinen Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, bu yasanın var olan sorunlara cevap verecek nitelikte olduğunu belirterek, yasanın uygulanmasıyla bir takım pürüzlerin aşılabileceğine duyduğu inancı ifade etti.
Seracılar Birliği Başkanı Veli Bayır ise, üreticilerin karşılaştığı sorunlara değinerek, yapılması gerekenler hakkında bilgi aktarımında bulundu.
Üreticilerin her türlü zorluk ve sıkıntılara rağmen üretime devam ettiğini belirten Bayır, bu kapsamda Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın verdiği desteğin yadsınamaz olduğunu vurgulayarak, teşekkürlerini sundu.
GÜNDEM
12 Şubat 2025SPOR
12 Şubat 2025GÜNDEM
12 Şubat 2025SPOR
12 Şubat 2025SPOR
12 Şubat 2025GÜNDEM
12 Şubat 2025GÜNDEM
12 Şubat 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.