DOLAR 32,5757 0%
EURO 34,9462 0.03%
ALTIN 2.427,69-0,07
BITCOIN 2158749-0,12%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhuriyet Meclisi, İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi toplandı

Cumhuriyet Meclisi, İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi toplandı

ABONE OL
20 Ekim 2022 20:39
Cumhuriyet Meclisi, İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi toplandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Meclisi, İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi bugün saat 10.00’da UBP Milletvekili Komite Başkanı Özdemir Berova başkanlığında toplandı.

Cumhuriyet Meclisi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi, gündeminde bulunan “Belediyelerin Birleştirilmesine İlişkin (Özel) (Değişiklik) Yasa Tasarısı” ve “Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi (Kuruluş, Görev ve Çalışma Esasları) (Değişiklik) Yasa Tasarısı’nı ele aldı.

Komite, ilk olarak ele aldığı “Belediyelerin Birleştirilmesine İlişkin (Özel)(Değişiklik)Yasa Tasarısı’nı oyçokluğu ile onaylayarak Genel Kurul’un gündemine sevk etti.

Komite toplantısına davetli olarak, İçişleri Bakanlığı’ndan yetkililer de katılarak konu ile ilgili görüşlerde bulundu.

Komite, daha sonra gündeminde bulunan Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi (Kuruluş, Görev ve Çalışma Esasları)(Değişiklik) Yasa Tasarısı”nı madde madde görüşmeye devam etti. Komite, bahse konu Yasa Tasarısı ile ilgili çalışmalarına bir sonraki toplantısında devam edecek.

Komite toplantısına davetli olarak, Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Personel Dairesi, Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi, Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği, Tıp-İş, KTAMS, Kamu-Sen, Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Sendikası’ndan yetkililer katıldı.

Toplantıya Komite Başkan Vekili CTP Milletvekili Filiz Besim, Komite üyeleri UBP Milletvekilleri Ahmet Savaşan, Hasan Küçük, Emrah Yeşilırmak ve Hüseyin Çavuş ile CTP Milletvekilleri Devrim Barçın, Erkut Şahali ve Ceyhun Birinci de katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.