DOLAR 32,3332 0.24%
EURO 35,0919 -0.13%
ALTIN 2.297,870,91
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DP Genel Başkanı Denktaş;   Acımız büyüktür

DP Genel Başkanı Denktaş; Acımız büyüktür

ABONE OL
27 Kasım 2018 15:13
DP Genel Başkanı Denktaş;   Acımız büyüktür
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, İstanbul’da düşen eğitim uçağında şehit olan askerlere Allah’tan rahmet; aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk Milletine başsağlığı, yaralılara şifa diledi.
Denktaş mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Acımız büyük. İstanbul’da bizleri acı ve üzüntüye boğan elim helikopter kazası sonucu kaybettiğimiz vatan evlatlarımızın derin üzüntüsünü Kıbrıs Türk Halkı olarak da kalbimizde yaşıyor, yaralı askerlerimize Rabbimden şifa, şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun.”
ATALAY
Din İşleri Başkanı Talip Atalay, İstanbul’da düşen eğitim uçağında şehit olan askerlere Allah’tan rahmet, yaralı olarak hastaneye kaldırılan askere şifa diledi.
Atalay yayımladığı mesajda, şehit askerlerin ailelerinin ve Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk milletinin acılarını paylaştığını belirtti.
Atalay mesajında şu ifadelere yer verdi: “İstanbul’da eğitim amacıyla havalanan bir askeri helikopterin bugün saat 11.00 civarında düştüğünü, iki subay, iki astsubayın şehit olduğunu ve bir uzman çavuşun da yaralanarak hastanede ameliyata alındığını haberlerden büyük üzüntüyle öğrendik.
Birkaç saat önce İstanbul-Sancaktepe’de meydana gelen bu elim kazanın vuku bulduğu mahallede yaşayanlar arasında can kaybının olmaması -bir nebzede olsa- teselli kaynağımız olmuştur.
İçimizi acıtan kaza nedeniyle şehit olan askerlere Allah’tan rahmet, yaralı olarak hastaneye kaldırılan askere Rabbimden şifalar dilerim. Şehit olan askerlerimizin ailelerinin ve Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk Milletinin acılarını paylaşır, bir daha böyle acı olaylar yaşatmamasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim.”
DİN GÖR-SEN
Din Görevlileri Sendikası (Din Gör-Sen) Başkanı Süleyman Çakır, İstanbul’da eğitim uçuşu sırasında düşen askeri helikopter nedeniyle dört askerin şehit olmasından duyduğu üzüntüyü bildirdi.
Çakır yayınladığı mesajda, “İstanbul-Samandıra’da nüfusu yoğun olan bir mahallede cereyan eden kazada bir askerin yaralı olarak da olsa kurtulması ve mahallede yaşayanlar arasında can kaybının olmaması nedeniyle de teselli bulduk.”dedi.
Şehit olan askerlere Allah’tan rahmet dileyen Çakır, şehitlerin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve Türk Milletine başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.
Yine bugün, Divriği ilçesinden Sivas yönüne giden yolcu treninin, Sivas’ın Ulaş ilçesi yakınlarında Bostankaya mevkiinde raylarda bekleyen yük treniyle çarpıştığını öğrendiklerini belirten Çakır, bu kazada can kaybının olmamasının yüreklere su serptiğini ifade etti.
Çakır mesajında, “Hepimizin başı sağ olsun, hepimize geçmiş olsun. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Rabbim, kazadan beladan korusun, yaralı kurtulan askerimize de acil şifalar versin.” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.