DOLAR 32,4876 -0.17%
EURO 34,9627 0.3%
ALTIN 2.430,080,30
BITCOIN 2063475-4,37%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DP Genel Başkanı Denktaş; “CTP’nin işleri alengirli”

DP Genel Başkanı Denktaş; “CTP’nin işleri alengirli”

ABONE OL
17 Ekim 2017 09:00
DP Genel Başkanı Denktaş; “CTP’nin işleri alengirli”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nda dün erken seçim önerisiyle ilgili tartışmalar yer aldı.
Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş  söz alarak, erken seçim önerisinin gündemin ilk sırasında olmamasını eleştirdi.
Denktaş, “Mecliste ivedilik alınıyor, yasa tartışılıyor. Ben erken seçim önerisinin Meclis gündeminin ilk sırasında olmasını beklerdim” diyerek başladı.
Denktaş, CTP ile UBP’nin erken seçim tarihi konusunda uzlaştığını kaydederek, erken seçime gidilmesi halinde 2018 bütçenin geçirilemeyeceğini, bununla birlikte hayat pahalılığının maaşlara yansıtılamayacağını, hayvancıların, çiftçilerin, üreticilerin ödenemeyeceğini söyledi. Denktaş: “Düşünmeden verilen kararın sonuçlarını söylemek durumundayım” dedi.
“SEÇİME GİDİLECEKSE”
31 Ekim’de bütçeyi sunacağını kaydeden Denktaş, “Seçime gidilecekse, vekillerin buraya gelip bütçeyi görüşeceğini düşünmüyorum. 2018 sorunlu başlayacak. Bunu bilin. Seçim tarihiyle ilgili ne yapılacaksa, CTP ve UBP’den bunu yapmasını bekliyoruz. Uzlaştınız. Bunu bugün bitirelim. Başka öneri de yapacak değiliz. Herkes hazırlığına başlasın” dedi.
DENKTAŞ
Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman’ın eleştirilerine de cevap verdi.
Denktaş, “Sorumluklarımızı yerine getirmedik mi, vallahi getirdik. Esnafın, çiftçinin eziyetlendiği bir dönemden çıktık bütçe artıya geçirdik” dedi.
Serdar Denktaş, “Alengirli, karanlık işlerden bahseden CTP’yeÖRP’yi hatırlatırım” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.