DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dünya Sağlık Örgütü;   Sokağa çıkma  yasakları yeterli değil

Dünya Sağlık Örgütü; Sokağa çıkma yasakları yeterli değil

ABONE OL
24 Mart 2020 10:31
Dünya Sağlık Örgütü;   Sokağa çıkma  yasakları yeterli değil
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Koronavirüs salgını sokağa çıkma yasaklarıyla alt edilemez. Virüsün yeniden güçlenmesinin önüne geçmek için kamu sağlığı tedbirlerinin artırılması gerekir. Odaklanmamız gereken hasta olanları, virüsü taşıyanları bulmak ve onları tecrit etmek, temas kurdukları insanları bulmak ve onları tecrit etmektir.
y Şu anda tehlike sokağa çıkma yasaklarında. Güçlü kamu sağlığı önlemlerini hayata geçirmezsek, bu hareket kısıtlama ve sokağa çıkma yasakları kaldırıldığında hastalığın yeniden zıplaması tehlikesi var
Dünya Sağlık Örgütü’nün üst düzey bir yetkilisi sokağa çıkma yasaklarının tek başına yeterli olamayacağını açıkladı.
Dünya Sağlık Örgütü Sağlık Acil Durum Programları İcra Direktörü Dr. Michael Ryan koronavirüs salgınıyla mücadelenin sadece sokağa çıkma yasaklarıyla alt edilemeyeceğini söyledi.
BBC’de Andrew Marr Show’a katılan Ryan virüsün yeniden güçlenmesinin önüne geçmek kamu sağlığı tedbirlerinin artırılması gerektiğine dikkat çekti.
Ryan “Odaklanmamız gereken hasta olanları, virüsü taşıyanları bulmak ve onları tecrit etmek, temas kurdukları insanları bulmak ve onları tecrit etmek” diye konuştu.
“Şu anda tehlike sokağa çıkma yasaklarında” diyen Ryan “Şu anda güçlü kamu sağlığı önlemlerini hayata geçirmezsek, bu hareket kısıtlama ve sokağa çıkma yasakları kaldırıldığında hastalığın yeniden zıplaması tehlikesi var” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.