DOLAR 32,3279 0.23%
EURO 35,0528 -0.24%
ALTIN 2.281,280,18
BITCOIN 22839181,30%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dürüst açıkladı;    “Girne-Dağyolu’nun temeli 10 Kasım’da atılacak”

Dürüst açıkladı; “Girne-Dağyolu’nun temeli 10 Kasım’da atılacak”

ABONE OL
31 Ekim 2017 19:38
Dürüst açıkladı;    “Girne-Dağyolu’nun temeli 10 Kasım’da atılacak”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anavatan Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ile 10 Kasım’da Girne-Dağyolu’nun temelini atacağız. Girne-Çatalköy yolu gibi Girne’de bir çok yolun temelinin de aynı gün atılacak

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst Meclis’te dün yaptığı konuşmada, takometre ve tonaj ölçüm cihazları konusunda yapılan yasal düzenlemelerin hazır olduğunu, yakında bunların meclise gönderileceğini söyledi.
TC Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ile 10 Kasım’da Girne-Dağyolu’nun temelinin atılacağını belirten Dürüst, Girne-Çatalköy yolu gibi Girne’de bir çok yolun temelinin de aynı gün atılacağını söyledi.
Bu yıl çalışması yapılan diğer yollar hakkında bilgi veren Bakan Dürüst, bütün yol çalışmalarının Anavatan Türkiye ile birlikte yapıldığını anımsattı.
Sorunlar konusunda yapılan eleştirilerin haklı olduğunu ifade eden Bakan Dürüst, bütün bunlar söylenirken ülkede Karayolları Dairesi’nin imkan ve kabiliyetlerinin de bilinmesi gerektiğini ifade etti. Bakan Dürüst, Karayolları Dairesi’nin sınırlı bir personelle görev yapmaya çalıştığını söyledi.
Lefke Güzelyurt yolunda çalışmaların sona doğru gelindiğini belirten Bakan Dürüst, ışık ve aydınlatma eleştirileri konusunda yapılan eleştirilerin haklı olduğunu, ancak tüm bunların hepsini yapacak imkan ve güçleri bulunmadığını vurguladı.
Yeni yol yapmak değil, var olan yolların sorunlarını çözmenin önemine işaret eden Dürüst, 7 kantarın alınması için çalışmaların yapıldığını aktardı.
“Yollar ne kadar kötü olursa olsun, biz sürücüler dikkatli olmak zorundayız” diyen Dürüst, “Eksiklikleri, altyapıları giderelim amasürücüler de dikkatli olsunlar” şeklinde konuştu.
Bakan Dürüst, Gemikonağı’na yapılacak liman konusundaki eleştirilere cevap vererek, “Hiç merak etmeyin, KKTC’ye bir şey yapılacaksa bu UBP iktidarında yapılacaktır” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (14)


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.