DOLAR 32,5669 0.24%
EURO 34,9946 0.05%
ALTIN 2.449,300,55
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ELAM başkan adayı Hristu;   “Hrisi Avgi üyesiyim”

ELAM başkan adayı Hristu; “Hrisi Avgi üyesiyim”

ABONE OL
26 Ekim 2017 10:04
ELAM başkan adayı Hristu;   “Hrisi Avgi üyesiyim”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rum kesiminde “Ulusal Halk Cephesi” olarak bilinen ELAM’ın Başkanı ve Rum Başkanlık seçimleri adaylarından da olan Hristos Hristu, Yunanistan’daki aşırı sağ-faşist “Hrisi Avgi” (Altın Şafak) partisinin üyesi olduğunu itiraf etti

Alithia gazetesinde yer alan habere göre, dün Alpha televizyonuna konuşan Hristu, “Hrisi Avgi” lideri Nikos Mihaloliakos’un koruması olduğuna dair basında yer alan ifadelere ise, “ülkenin yüksek ekonomik hiyerarşisinin bazı belirli çevrelerinin avukatı olmak yerine, Mihaloliakos’un koruması olmam daha iyi” şeklinde yanıt verdi.

ELAM’ın seçimlerin ikinci turunda ne yapacağının kendisine sorulması üzerine, ELAM’ın mümkün olan en iyi sonuç için mücadele edeceği yanıtını veren Hristu, ELAM’ın “Kıbrıs’ın Hrisi Avgi’si aynı zamanda ülkenin milliyetçi hareketi olduğuna dair tezini” de yineledi.

Hristu “DİSİ’nin Yeni Demokrasi, AKEL’in de Siriza ve Yunanistan Komünist Partisi’yle olduğu gibi, ELAM’ın da Hrisi Avgi’yle ilişkileri vardır” ifadelerini de kullandı.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Phone Tracker Free

    Some software will detect the screen recording information and cannot take a screenshot of the mobile phone. In this case, remote monitoring can be used to view the screen content of another mobile phone.

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.