DOLAR 32,5567 0.12%
EURO 34,9132 -0.27%
ALTIN 2.437,490,60
BITCOIN 21081821,12%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ELAM;   Türklerin ekonomik sıkıntısını kullanalım

ELAM; Türklerin ekonomik sıkıntısını kullanalım

ABONE OL
28 Ağustos 2018 10:32
ELAM;   Türklerin ekonomik sıkıntısını kullanalım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ELAM: Türk Lirası’nın değer kaybetmesi yüzünden Kuzey Kıbrıs’ın içerisine girdiği kötü ekonomik durumu ve bunun etkisiyle Kıbrıslı Türklerin artık temel ihtiyaç ürünlerini bile almakta zorlanmasını, milli çıkarlarımız lehine doğru strateji belirleyerek kullanmalıyız
.
Rum Tarım Bakanı Kostas Kadis, Mihalakis Paridis isimli EOKA’cı için düzenlenen anma etkinliğinde yaptığı konuşmada Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastaiadis’in müzakere masasına dönmeye hazır olduğunu söyledi.
Kadis “Ancak müzakerelerin olumlu sonuçlanmasının sağlanması için bütün müdahil tarafların karşılıklı saygı ve iyi niyete dayalı bir diyalog olmasına olanak tanıyacak şartların yaratılması elzemdir” dedi.
AKEL
AKEL, Rum Yönetimi Başkanı Anastasiadis’ten, “ortaya çıkıp müzakerelerin yeniden başlaması konusunda niyetini göstermesini” istedi.
Bir anma töreninde AKEL adına konuşan Milletvekili Aristos Damianu, BM Genel Sekreteri’nin, müzakerelerin kaldığı yerden yeniden başlaması için Lute’u atadığını, bu yöndeki temasların sürdüğünü hatırlatarak “Başkan Anastasiadis uluslararası toplumu tezlerimizin haklılığına ikna etmek için uluslararası kampanya başlatmalı” dedi.
ELAM “KIBRISLI TÜRKLERİN İÇİNDE BULUNDUĞU EKONOMİK DURUM KULLANILSIN”
ELAM ise açıklama yayımlayarak “Hükümet, Türk Lirası’nın neredeyse yüzde 60 değer kaybetmesi yüzünden sahte devletin içerisine girdiği kötü ekonomik durumu ve bunun etkisiyle Kıbrıslı Türklerin artık temel ihtiyaç ürünlerini bile almakta zorlanmasını, milli çıkarlarımız lehine doğru strateji belirleyerek kullanılmalıdır” görüşünü ortaya koydu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.