DOLAR 32,3695 0.15%
EURO 34,9616 -0.32%
ALTIN 2.323,890,20
BITCOIN 22796201,41%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Emekli Astsubaylar Derneği;   Rum’a diz çöktürmesini iyi biliriz

Emekli Astsubaylar Derneği; Rum’a diz çöktürmesini iyi biliriz

ABONE OL
20 Kasım 2019 02:46
Emekli Astsubaylar Derneği;   Rum’a diz çöktürmesini iyi biliriz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı Emekli Astsubaylar Derneği, Rum Ortodoks Kilisesinin desteğindeki Rum Ulusal Halk Cephesi ELAM’ın KKTC bayrağını yakma eylemini şiddetle kınadıklarını belirtti.
Dernek Genel Başkanı Esen Ömürlü yazılı açıklamasında, olayın gelecek açısından ibret verici ve düşündürücü olduğuna işaret etti.
Ömürlü, olası bir çözümde Türkiye’nin etkin ve fiili garantörlüğünü istemeyen şer ittifakı PKK desteğindeki faşist ELAM’ın son eylemiyle Kıbrıs’taki Türk varlığına karşı gelecekteki hasımane niyetlerini açıkça ortaya koyduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:
“Hudut kapılarının karşılıklı geçişlere açıldığı 2003 yılından beridir KKTC’de bugüne kadar bir tek Rum ne tacize ne de herhangi bir saldırıya maruz kalmamıştır. Güney Kıbrıs Rum Yönetimine geçen vatandaşlarımız ise sürekli olarak Rumların tacizlerine ve saldırılarına maruz kalmaktadır.
Kıbrıs Rum Yönetimi okul çağındaki çocuklara, ders kitaplarında Türk düşmanlığını aşılamaktadır. Böyle bir zihniyette olan Rum yönetimiyle Kıbrıs’ta nasıl bir çözüme ulaşacağız. Bugün Bayrağımıza bile tahammül edemeyen faşist ELAM’a ve Rum halkına bir kez daha hatırlatırız;
Türkün tarihini bilmiyorsanız iyice öğrenin bizler bu Bayrağa saygı duymayanlara, eşref vakti geldiğinde, saygı duymasını çok iyi öğretir ve diz çöktürtmesini iyi biliriz. Sabrımızı fazla zorlamayınız. Gelişmeleri ihtiyatlı bir şekilde iyimserlik ve hassasiyetle izlemeye devam ediyoruz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.