DOLAR 32,4970 -0.15%
EURO 34,9404 0.26%
ALTIN 2.436,440,56
BITCOIN 2074748-1,45%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erdoğan, AK Parti’nin “Türkiye Yüzyılı” vizyon belgesini açıkladı

Erdoğan, AK Parti’nin “Türkiye Yüzyılı” vizyon belgesini açıkladı

ABONE OL
28 Ekim 2022 21:36
Erdoğan, AK Parti’nin “Türkiye Yüzyılı” vizyon belgesini açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin “Türkiye Yüzyılı” vizyon belgesini açıkladı.

Erdoğan, Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen tanıtım toplantısındaki konuşmasında Türkiye Cumhuriyeti’nin bir asırlık geçmişinin önemli bir kısmında, kendi içinde barışık yaşayamadığını, emperyalistlerin Türkiye üzerindeki hesaplarının hiç eksik olmadığını söyledi…

Erdoğan “Türkiye’yi 20 yıl boyunca, hep “durmak yok, yola devam” diyerek büyüttük, geliştirdik, güçlendirdik, zenginleştirdik” diye konuştu.

Erdoğan, başı açık-örtülü herkesin hakkı güvence altında olacak, aileleri sapkın akımlardan koruyacak yeni bir anayasa değişikliği teklifi hazırladıklarını ve önümüzdeki hafta teklifi Meclis’e sunarak ülkemnin gündeminden çıkaracaklarını söyledi.

Erdoğan, herşeyiyle milli iradenin ürünü yeni bir Anayasayı ülkeye kazandırmanın da Türkiye Yüzyılı vizyonunun ilk hedeflerinden biri olduğunu belirtti.

Hedefledikleri çalışmalardan bir tanesinin de Kanal İstanbul projesi olduğunu kaydeden Erdoğan, yakında Kanal İstanbul’un çalışmalarının başlayacağını belirtti…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.