DOLAR 32,3258 0.22%
EURO 35,1186 -0.04%
ALTIN 2.299,090,96
BITCOIN 23041753,05%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erdoğan’dan  ABD’nin KKTC’deki oğlanlarına; Ahlaksızlar terbiyesizler

Erdoğan’dan ABD’nin KKTC’deki oğlanlarına; Ahlaksızlar terbiyesizler

ABONE OL
21 Ocak 2018 22:19
Erdoğan’dan  ABD’nin KKTC’deki oğlanlarına; Ahlaksızlar terbiyesizler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti  Bursa İl Kadın  Kolları Kongresi’nde  konuşan  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Kuzey Kıbrıs’ta bir pespaye gazete ahlaksızca başlık atmış. Ben KKTC’deki kardeşlerimi tavır almaya davet ediyorum. Türk ordusunun Kıbrıs’tan sonra yeni bir işgal yaptığını söylüyor. Bu ne ahlaksızlıktır, ne edepsizliktir. Ben Kuzey Kıbrıs’lı kardeşlerime sesleniyorum, bir cevabı vermeleri lazım” dedi.

Erdoğan ayrıca HDP’nin Afrin operasyonu sonrası halkı provoke ettiği iddiasıyla “Çıkmış HDP’nin bazı temsilcileri meydanlara çağırıyor benim Kürt vatandaşlarımız. Bu milli bir mücadeledir, karşımıza kim çıkarsa ezer geçeriz” dedi.

ERDOĞAN’IN AÇIKLAMASI

“Birileri sözüm ona ‘soykırım’ diye suçluyor ya. Asıl soykırıma Türk halkları maruz kalmıştır. Balkanlar’da, Kafkaslar’da bıraktığımız yiğitlerimiz için yakılan ağıtlar bugün de yüreğimizi dağlamaya devam ediyor.”

“BİLİYORUZ”

Ne oldu Cerablus’ta, El Bab’da, Rai’de? Dedik ki bize yanlış yapmayın. Obama’ya söylediğim zaman bizim bir zeytinlik projemiz vardı. Beklediğimiz cevabı alamadık. 15 gündür, ‘Bir gece ansızın gelebiliriz’ dedik. Müttefikimiz olan bazı ülkeler terör örgütüne silah yardımı yapmadık diyorlar ama biz tüm kayıtları ile beraber biliyoruz, görüyüruz, görüntülüyoruz.

“EZER GEÇERİZ”

Bizim arkamızda ABD var diyerek siz Türkiye ile Türk milleti ile baş edemezsiniz. Çıkmış HDP’nin bazı temsilcileri meydanlara çağırıyor benim Kürt vatandaşlarımız.
Bu milli bir mücadeledir, karşımıza kim çıkarsa ezer geçeriz.

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.