DOLAR 32,5907 0.34%
EURO 34,8572 0.32%
ALTIN 2.503,390,78
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erhürman: “Sayın Saner’in her TV programı ayrı bir olay!”

Erhürman: “Sayın Saner’in her TV programı ayrı bir olay!”

ABONE OL
14 Eylül 2021 06:42
Erhürman: “Sayın Saner’in her TV programı ayrı bir olay!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başbakan Ersan Saner’in, marketlerdeki pahalılıkla ilgili hükümetin atacağı herhangi bir adım olup olmadığına ilişkin soru üzerine verdiği yanıt, eleştiri oklarının hedefi oldu.

Söz konusu açıklamaya tepki gösteren Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, “Sayın Saner’in her TV programı ayrı bir olay!” diyerek, Saner’in “denetim şekli” önerisine ilişkin “sihirli formül” yorumunu yaptı.

Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında Erhüman, “Sayın Arıklı’nın durmadan sözünü ettiği fiyat denetimi, alım gücünün artırılması için asgari ücret falan boş işler. ‘En güzel olay’ gerçekten de Sayın Saner’in söylediği” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

“Kulis Kıbrıs”ta, gazeteci Ulaş Barış’ın sorularını yanıtlayan Başbakan Saner, market reyon fiyatlarına ilişkin denetimin, otomatik bir şekilde “Ayşe teyze ve Fatma abla tarafından yapıldığını” söyledi.

Saner’in tepki çeken açıklaması şöyle:

“Serbest piyasa ekonomisi var. Halkımız hangi ürünün nerede daha uygun fiyata olduğunu biliyor. Sokağa çıkıp Ayşe teyzeye, Fatma ablaya sorsak hemen söylerler. Sabah kahve içerken onlar, otomatik piyasa denetimi zaten yapıyorlar diye düşünüyorum. Dolayısıyla vatandaşlarıma söyleyeceğim en güzel olay, sürekli marketlerde olan bu rakamları dostlarıyla, arkadaşlarıyla paylaşarak, kendileri uygun gıdanın nerede olduğunu bulmalarıdır.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.