DOLAR 32,5657 0.13%
EURO 34,9831 -0.14%
ALTIN 2.439,670,16
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

FETÖ kumpasını kim hazırladı?

FETÖ kumpasını kim hazırladı?

ABONE OL
25 Ekim 2017 19:01
FETÖ kumpasını kim hazırladı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve daha sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından suçsuz bulunarak serbest bırakılan Din İşleri Başkanı Talip Atalay’ın yaptığı “FETÖ bana kumpas kurdu” açıklaması büyük yankı yarattı. Atalay’ı karşı kurulan kumpasın perde gerisini aralamak için aşağıdaki soruları soruyoruz;

1- “Din İşleri Başkanı Talip Atalay FETÖ’cü olduğu gerekçesiyle tutuklandı” haberini kim hazırladı ve bu haber gece saat 12.00’de KKTC’deki hangi gazeteye servis edildi?
2- Söz konusu gazetenin basımını yapan matbaa, “bu saatte baskı yapamayız” dediğinde, bu gazete hangi matbaa da basıldı, bunu kim organize etti?
3- Bu haberi veren, gazetenin künyesinde, sahibin adı, basıldığı yer ve adresi yer alıyor muydu? Satışı ve reklam geliri yok denecek kadar olan bu gazetenin masraflarını kim karşılıyor?

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)
  • Rastrear Celular

    As razões mais comuns para a infidelidade entre casais são a infidelidade e a falta de confiança. Em uma época sem telefones celulares ou internet, questões de desconfiança e deslealdade eram menos problemáticas do que são hoje.

    Yanıtla
    +0
    -0
  • Abdulkadir mösedağ

    Talip atalay. Kripto. Dur. Fetonun. Özel eğitilmiş ajanıdır.
    Ben istediğim adamı. Dağdan indirir. İstediğimi adamı dağa çıkartırım. Bu ne demektir. Ba adam ya. Aptaldır. Yada. Rabbim şaşırtıp konuşturuyor. 15. Temmuzda. Beni. Elçi yapmak istiyorlar. Meyer. Pilandan haberdardı. Eyer. 15. Temmuzda feto başarılı olsaydı. Talip. Kıbrıs elçisi olacaktı. Talip atalay. Fetocudur

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.