DOLAR 32,3717 0.16%
EURO 34,9790 -0.28%
ALTIN 2.324,300,22
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fotiu;  Ayinler geri dönüş mücadelemizi güçlendiriyor

Fotiu; Ayinler geri dönüş mücadelemizi güçlendiriyor

ABONE OL
05 Kasım 2019 09:54
Fotiu;  Ayinler geri dönüş mücadelemizi güçlendiriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Rum Başkanlığı İnsani Konular ve Dış Rumlar Komiseri Fotis Fotiu’nun, Koruçam bölgesinde, “Ay.Yeorgiu” yortusu nedeniyle düzenlenen ayine katıldığı belirtildi.
Fileleftheros gazetesi, Rum Başkanlığı İnsani Konular ve Dış Rumlar Komiseri Fotis Fotiu’nun, burada yapmış olduğu konuşmaya yer verdi.
Habere göre Fotiu, “ayinler ata topraklarına geri dönüş için içlerindeki inanç ve umudu güçlendirdiklerini” ifade etti.
Fotiu, “Bugün, Maronit kardeşlerimizle, Kormakiti’nin (Koruçam) koruyucusu Ay.Yeorigos’u anıyoruz, Kıbrıs’ta her yerde anıyoruz” ifadesini kullandı.
Fotiu, herkesin, sonuç vermesi mümkün olan özlü müzakerelere ilişkin yolun açılması için dua ettiğini belirtirken, tüm Kıbrıslıların bütünü için büyük perspektif, güvenlik, istikrarla, herhangi bir sorunun, geçmişin sorunlarının olmadığı bir ülkeden de söz etti.
Fotiu konuşması sırasında Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in selamını ve ülkenin ilerlemesine katkı koyan, işbirliği yapan Maronit toplumunun tüm üyelerine yönelik takdirini de dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.