DOLAR 32,2234 -0.11%
EURO 34,9331 0.17%
ALTIN 2.445,790,57
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gazeteci Gökhan Güler;   “FETÖ’cü Ender efendi kudurdu”

Gazeteci Gökhan Güler; “FETÖ’cü Ender efendi kudurdu”

ABONE OL
09 Ocak 2018 22:43
Gazeteci Gökhan Güler;   “FETÖ’cü Ender efendi kudurdu”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazeteci Gökhan Güler’in sosyal medyadaki paylaşımı  büyük yankı yarattı. “FETÖ’nün UBP’nin tek başına iktidara gelmesini engellediğini” belirten  Gürler, yaptığı paylaşımda  şunları söyledi;

İŞTE O PAYLAŞIM

“FETÖ’cü Ender efendi kurdurdu. Gladio’cu Levent efendi UBP’den oy taşıdı. Bazıları ise buna göz yumdu. FETÖ – Gladio ve adamları UBP’nin tek başına iktidara gelmesini UBP içerisindeki ‘vatan’ ‘millet’ ve ‘devlet’ sevgisi olan insanlarımızı istismar ederek oy devşirdi. Cuma gününe kadar UBP % 40’ın üzerinde tek başına iktidara doğru gidiyordu. Başkanlık sistemi gelsin diye yapılan operasyonlar. Başkanlık sistemi gelsin diye ilk andan itibaren KKTC’de bağıranlar kim? Dün Kosova’da Türk kökenli siyasi partilerinin ve derneklerinin içerisini karıştıranlar bir süredir KKTC’de siyasi operasyonlar yaptı, yapıyor.
Ada’ya daha önce bir şekilde ‘devlet’ adına göreve gelenler ne yazık ki kutsal saydığımız devlet ve kurumlarımızı onların haberi ve bilgisi dışında kullanarak operasyonlar yaptı yapmaya da devam ediyorlar.  CTP içerisinde ‘Bıyıklılara’ ilk operasyon 2013 seçimlerinde yapılmıştı. O günden beri CTP içindeki çatışma ve kavga had safhaya çıktı. Mimarı kim? Ender efendi. UBP içerisinde İrsen Küçük – Derviş Eroğlu kavgasını yaratan ve körükleyen kim? Ender efendi.”

 

 

 

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.