DOLAR 32,3798 0.18%
EURO 34,9945 -0.24%
ALTIN 2.324,870,25
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu yılsonu gösterisi yapıldı

Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu yılsonu gösterisi yapıldı

ABONE OL
26 Mayıs 2022 07:29
Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu yılsonu gösterisi yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu yıl sonu gösterisi yapıldı. Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda yer alan etkinliğe Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar da katıldı.

Etkinlikte ilk olarak Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu Sorumlu Öğretmeni Emir Ali Evcimen konuşma yaptı, okulda çeşitli türlerde yetersizlikleri olan bireylerin eğitim aldığını dile getirdi.

Özel gereksinimli bireylerin toplumdan ayrıştırılmamasının önemine vurgu yapan Evcimen, gösterinin hazırlanmasında sponsor olarak destek veren herkese teşekkür etti.

Ulusal Birlik Partisi Gazimağusa Milletvekili Hakan Dinçyürek de konuşmasında, mecliste özel eğitimle ilgili yasanın geçmesini diledi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, özel gereksinimli bireylerin hayata hazırlanmasının önemine vurgu yaparak,öğretmenlere özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Ulusal Birlik Partisi Gazimağusa Milletvekili Hakan Dincyürek’e özel eğitime duyduğu hassasiyetten ötürü teşekkür eden Cumhurbaşkanı Tatar, ” kendisinin Özel Eğitim Yasası’nın Meclis’e getirilmesinde büyük emeği var” dedi.

Kendisi ve eşi Sibel Tatar‘ın girişimiyle kurulan komiteyle ilgili bilgi veren Cumhurbaşkanı, özel eğitime ihtiyaç duyan çocukların ihtiyaçlarının giderilmesi adına çalışmalar yapıldığını söyledi.

Tatar, “ülkede 6 bin özel gereksinimli birey var bu sayi az degildir” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından sponsorlara teşekkür plaketi taktim edildi.

Ardından büyük uğraş verilerek hazırlanan yıl sonu gösterisi sahnelendi.BRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.