DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Girne Belediyesi, ‘Doğa-Kitap-Kahve-Müzik Etkinliği’ düzenliyor

Girne Belediyesi, ‘Doğa-Kitap-Kahve-Müzik Etkinliği’ düzenliyor

ABONE OL
01 Nisan 2023 19:04
Girne Belediyesi, ‘Doğa-Kitap-Kahve-Müzik Etkinliği’ düzenliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Girne Belediyesi Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında, Doğa Parkı Proje Alanı’nda ‘Doğa-Kitap-Kahve-Müzik Etkinliği’ düzenliyor…

Etkinliğe katılan çocuk ve yetişkinler, hem açık havada doğada kitap okumanın keyfini çıkardı, hem de açık kütüphane konseptiyle oluşturulan stantlardan kitap değiş tokuşu yaparak kendileri için yeni kitaplar seçti.

Girne Belediyesi Sosyal İşler Şubesi Personeli Behiye Kaşif, BRT’ye etkinlikle ilgili bilgi verdi.

10.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlikte, ücretsiz kitap değişimlerine imkan yaratılacağını dile getiren Kaşif, ayrıca, 12:30 – 15.00 saatleri arasında çocuklar ve yetişkinlere yönelik Yaratıcı Masal Atölyelerinin de yer alacağını söyledi…

Etkinliğe katılan vatandaşlar da, gün boyunca, açık havada çocuklarıyla birlikte açık kütüphane konseptinde , ücretsiz olarak yeni kitaplara ulaşmanın ve açık havada kitap okumanın keyfini yaşadıklarını dile getirdiler.

Etkinliğe katılan çocuklar da kitap okuma alışkanlığının önemine vurgu yaparak, kitap okumayı çok sevdiklerini ifade ettiler..

Etkinliğin Türkiye’den de önemli bir konuğu vardı…

Atatürk kitapları yazan , Araştırmacı Yazar Salahattin Güloğlu, etkinlikte Atatürk fotoğrafları koleksiyonundan oluşan bir sergi eşliğinde , 3-10 yaş çocuklar için hazırladığı Mustafa kemal Atatürk’ün hayatını anlatan kitabı ve yetişkinlere yönelik yazdığı Atatürk kitaplarını tanıttı..

BRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.