DOLAR 32,3181 0.2%
EURO 35,1311 -0.01%
ALTIN 2.292,390,67
BITCOIN 22941281,95%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Girne ve Mağusa belediyelerinde devir teslim töreni yapıldı

Girne ve Mağusa belediyelerinde devir teslim töreni yapıldı

ABONE OL
29 Aralık 2022 14:07
Girne ve Mağusa belediyelerinde devir teslim töreni yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

 

25 Aralık’ta gerçekleştirilen Yerel Kuruluş Organları Genel Seçimi’ni kazanan belediye başkanları mazbatalarının almalarının ardından bugün görevlerine başladılar.

Girne Belediye Başkanlığı’na seçilen Murat Şenkul ve Gazimağusa Belediye Başkanlığı’na seçilen Süleyman Uluçay, gerçekleştirilen törenlerle görevlerini devraldı.

 

Girne Belediye Başkanlığı’na seçilen Murat Şenkul, Girne Belediyesi Yeni Hizmet binasında gerçekleşen törenle, görevi Nidai Güngördü’den devraldı.

Törende Girne Belediyesi eski belediye başkanı Nidai Güngördü,yerel seçim ve propaganda sürecinin Girne’de son derece olgun ve demokratik bir ortamda  geçtiğini söyledi.

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul da, seçimin ardından Pazartesi günü Nidai Güngördü ile bir araya geldiklerini dile getirerek, devir teslimde belediyede gergin bir hava yaşanmamasında, Güngördü’nün çok büyük bir etkisi olduğunu söyledi.

Devir teslim töreni sonunda, Girne Beleidyesi yeni başkanı Murat Şenkul, eski başkan Nidai Güngördü’ye teşekkür plaketi sundu.

 

Gazimağusa Belediyesi’nin yeni başkanı Süleyman Uluçay da eski başkan İsmail Arter’den görevini devraldı.

Belediye binasında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Süleyman Uluçay,  İsmail Arter’in her konuda kendilerine yardımcı olduğunu belirterek, bugüne dek verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

İsmail Arter ise, yeni başkan Süleyman Uluçay’ın da kente güzel hizmetler vererek daha ilerilere taşıyacağına olan inancını dile getirdi.

Törende her iki başkan karşılıklı birbirlerine çiçek takdim etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.