DOLAR 32,3258 0.22%
EURO 35,1186 -0.04%
ALTIN 2.299,090,96
BITCOIN 23041753,05%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gözler Kızılokgil’e çevrildi

Gözler Kızılokgil’e çevrildi

ABONE OL
24 Ekim 2018 10:22
Gözler Kızılokgil’e çevrildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ-Yolsuzluk dosyalarının Meclis’e gönderilmesi işlemini yapması beklenen Savcı Ergül Kızılokgil’in önceki sabah rahatsızlanıp hastaneye kaldırılmasından sonra, Başbakan Yardımcısı Özersay, dün sabah Başsavcı Vekili Ersoy Ölçter’i makamına davet ederek yolsuzluk dosyaları hakkında bilgi aldı

Özersay, görüşme sonrasında ise şu açıklamayı yaptı; “Merak edenler için söyleyeyim:
Hasta olanlara geçmiş olsun ama birilerinin kalbi tam da bugünlerde tekledi diye bizim yolsuzluğa karşı mücadelemiz teklemeyecek”

Başsavcılığa gönderilen pek çok dosya kapatılırken, yolsuzluk iddialarını içeren pek çok dosya ise yıllardan beri Başsavcılık’ta bekliyor. Bu dosyalarla ilgili olarak da bugüne kadar herhangi bir işlem yapılmış değil

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, yolsuzlukla mücadele konusundaki kararlı tavrını yineleyerek, “Yolsuzluğa karşı mücadelemiz teklemeyecek” açıklaması yaptı.
Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, bu sabah Başsavcı Vekili Ersoy Ölçter’i makamına davet ederek, yolsuzluk dosyalarının akıbeti konusunda bilgi aldı.
Yolsuzluk dosyalarının Meclis’e gönderilmesi işlemini yapması beklenen Savcı Yardımcısı Ergül Kızılokgil’in hastalanıp hastaneye yatması nedeniyle dosyaların nerede olduğu tartışması gündeme gelmiş ve Başbakan Yardımcısı Özersay yolsuzlukla mücadeleyi yavaşlatmak ve engellemek isteyenler olduğunu açıklamıştı. Bu sabah Başsavcı Vekili ile yaptığı görüşme ertesinde Kudret Özersay sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:
“Merak edenler için söyleyeyim:
Hasta olanlara geçmiş olsun ama birilerinin kalbi tam da bugünlerde tekledi diye bizim yolsuzluğa karşı mücadelemiz teklemeyecek. Bu sabah itibariyle Anayasa’mıza göre hukuk danışmanımız olan Başsavcı Vekili’ni Bakanlığa davet ederek görüştüm. Hem dosyaların nasıl ve ne şekilde Meclis’e gönderileceğini, hem de diğer dosyaların akıbetini ne şekilde takip edeceğimizi kendisiyle istişare ettim.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.