DOLAR 32,5843 0.03%
EURO 34,9465 0.12%
ALTIN 2.429,43-0,01
BITCOIN 2168130-0,21%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gündüz;   Düzenleme hukuka aykırı

Gündüz; Düzenleme hukuka aykırı

ABONE OL
20 Mart 2018 16:15
Gündüz;   Düzenleme hukuka aykırı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gündüz : Hükümet programında yer alan müşavirliğin kaldırılması konusunu destekliyoruz, ancak bunun doğru şekilde, kamu reformuyla yapılması gerekir. Yapılmak istenen düzenleme, kamuda kaosa sebep olacak. Verilen sözlere rağmen yeni hükümet müşavir yaratıyor

UBP Milletvekili Menteş Gündüz, Meclis’te yaptığı konuşmada Kamu Hizmeti Komisyonu’nun hakkaniyet ve adalete dayalı işler yaptığını ifade etti..
Komisyonun nereden nereye geldiğinin çok iyi değerlendirilmesi gerektiğine işaret eden Gündüz, soru bankalarının çok iyi durumda olduğunu ancak ölçme ve değerlendire konusunda bir zafiyet yaşandığını, bunun da en erken zamanda giderilmesi gerektiğini söyledi.
Komisyonun bir jeneratör eksiği bulunduğunu, bunun bir an önce giderilmesi gerektiğini belirten Gündüz, kurum eliyle yapılan performans değerlendirmeleri konusunda tam randıman sağlanamadığını belirtti.
Komisyonun Personel Dairesi ile bazı sıkıntıları bulunduğunu ifade eden Gündüz, bu sıkıntının giderilmesi için ise konunun yeniden ele alınarak düzenlenmesi gerektiğini kaydetti.
“DÜZENLEME HUKUKA AYKIRI”
Gündüz, müşavirlik konusuna da değinerek, yapılmak istenen düzenlemede yaşanabilecek sıkıntılara değindi.
Yapılmak istenen düzenlemenin hukuka aykırı olduğunu savunan Gündüz, hükümet programında yer alan müşavirliğin kaldırılması konusunu desteklediklerini, ancak bunun doğru şekilde, kamu reformuyla yapılması gerektiğini söyledi.
Yapılmak istenen düzenlemenin, kamuda kaosa sebep olacağını savunan Gündüz, söylenen tüm sözlere rağmen yeni hükümetin müşavir yarattığını ileri sürdü.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.