DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22363282,81%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Güney Kıbrıs’ta fuhuş çetesi

Güney Kıbrıs’ta fuhuş çetesi

ABONE OL
28 Kasım 2017 23:54
Güney Kıbrıs’ta fuhuş çetesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rum ve Bulgar polisleri düzenledikleri ortak operasyonda, Rum tarafında faaliyet gösteren ancak idarecisi Bulgaristan’da olan bir fuhuş çetesini çökertti.
Fileleftheros’a göre, çetenin Bulgaristan’da tutuklanan yöneticisinin, 4 yıl önce Rum tarafında bulunan ancak fuhuştan arandığı için yurt dışına kaçan 50 yaşındaki bir kadın olduğu belirlendi. 50 yaşındaki kadının Limasol ve Larnaka’da iki fuhuş evi işlettiği, bu evleri kamera sistemiyle izlediği, randevuları da telefonla ayarladığı saptandı.
Hazırlığı üç yıl süren ortak operasyonda Bulgar polisi çete yöneticisini tutuklarken Rum polisi de iki eve baskın yaptı. Larnaka Havaalanı’nda da ülkeden ayrılmak üzere olan bir kadın yakalandı. Havaalanında yakalanan kadının insan ticareti kurbanı olup, olmadığı araştırılıyor.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)
  • Rastrear teléfono

    La mejor aplicación de control parental para proteger a sus hijos – monitoriza en secreto GPS, SMS, llamadas, WhatsApp, Facebook, ubicación. Puede monitorear de forma remota las actividades del teléfono móvil después de descargar e instalar apk en el teléfono de destino.

    Yanıtla
    +0
    -0
  • Rastrear Teléfono Celular

    Rastreador de teléfono celular – Aplicación de rastreo oculta que registra la ubicación, SMS, audio de llamadas, WhatsApp, Facebook, fotos, cámaras, actividad de Internet. Lo mejor para el control parental y la supervisión de empleados. Rastrear Teléfono Celular Gratis – Programa de Monitoreo en Línea.

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.