DOLAR 32,2234 -0.11%
EURO 34,9331 0.17%
ALTIN 2.445,790,57
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gürçağ;   KKTC’ye neden turist gelsin?

Gürçağ; KKTC’ye neden turist gelsin?

ABONE OL
17 Nisan 2019 12:34
Gürçağ;   KKTC’ye neden turist gelsin?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ-Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nda UBP Milletvekili İzlem Gürçağ Altuğra “KKTC’ye Neden Turist Gelsin?” konusunda güncel konuşma yaptı.
Altuğra, köy turizmi, kuş gözlemi, eko turizm gibi modellerin hayata geçirilmesinin KKTC’yi alternatif bir destinasyon haline getirebileceğini söyledi.
Çevre kirliliği ve betonlaşmanın, tarihi eserlere yönelik ilgisizliğin ve denetimsizliğin bir yıkım olduğuna işaret eden Altuğra, KKTC’nin tanıtımı yapılırken afişleri süsleyen antik Girne’nin önemine vurgu yaptı.
Antik Girne’de yaşanan sorulara işaret eden Altuğra, bölgeden doğal çevre ve kültür mirasına uygun projelerin tasarlanması ve tarihi mirasa sahip çıkmak gerektiğini belirtti.
Turistlerin ülkelere doğa, tarih ve mutfağını tanımak, güzel izlenimler elde etmek için gittiğini söyleyen Altuğra, KKTC’de yaşanan çevre, trafik, kirlilik gibi sorunlar nedeniyle turistlerin ülkeye gelmek istemeyeceğini belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.