DOLAR 32,4756 -0.09%
EURO 34,7734 -0.67%
ALTIN 2.439,350,14
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Haddini bilmezler

Haddini bilmezler

ABONE OL
24 Ocak 2018 10:37
Haddini bilmezler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu topraklarda  44 yıldır et ve tırnak gibi birleşmiş, birlikte savaşmış, birlikte can vermiş, birlikte ağlamış ve birlikte gülmüş Kıbrıs Türkü ile Türkiye’den gelip  Kıbrıs’ı vatan bilen kardeşlerimizin arasını kimse bozamaz. İki ülkenin ortak tarihi, ortak kaderi, kan bağı  soy bağı ve gönül bağı buna müsaade etmez

Küçükbaş Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Kıbrıs Türkü ile Türkiye’den gelip Kıbrıs’ı vatan bilenlerin  arasını kimsenin bozamayacağını belirtti.

Açıklamada, “Bunları yapanlar, yapılmasına neden olanlar ve yaptıranlar şunu unutmasın: Bu topraklarda  44 yıldır et ve tırnak gibi birleşmiş, birlikte savaşmış, birlikte can vermiş, birlikte ağlamış ve birlikte gülmüş Kıbrıs Türkü ile Türkiye’den gelip  Kıbrıs’ı vatan bilen kardeşlerimizin arasını kimse bozamaz. İki ülkenin ortak tarihi, ortak kaderi, kan bağı  soy bağı ve gönül bağı buna müsaade etmez” denildi.

Mehmetçiğin vatan topraklarını güvende tutmak ve halkın huzurunu korumak için canını  siper ederek savaştığı belirtilen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Haddini bilmez birkaç kişinin yayınları veya demeçlerine alet olmayın. En demokratik hakkınız olan eylem ve kınama hakkınızı centilmence ve yasalar çerçevesinde kullanın. Bu tip kaotik ortamları fırsat bilen ötekileştirici provokatörlerin ekmeğine yağ sürmeyin! Sağ duyulu, bilinçli ve soğukkanlı olun.  Bunları başardığımız sürece bu ülke, bu devlet, bu topraklar her zaman bizim kalacak. Bu günlere ulaşmamıza hizmet eden liderlerimizin ve aziz şehitlerimizin bizlere bıraktığı emanete sahip çıkalım”.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.