DOLAR 32,4678 0.02%
EURO 34,8549 0.26%
ALTIN 2.480,930,77
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Halk yokluk içinde… Sabahattin İsmail  Rum barlarında

Halk yokluk içinde… Sabahattin İsmail Rum barlarında

ABONE OL
29 Ağustos 2018 09:03
Halk yokluk içinde… Sabahattin İsmail  Rum barlarında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kendisini “baş milliyetçi” olarak gösterip ulusal güçlerin arasına sızan, algı operasyonları ve provokatif haberlerle ulusal güçleri yıpratmaya çalışan ajan-provokatör Sabahattin İsmail, salsa alemlerinden sonra , her türlü eğlencenin yaşandığı Güney Lefkoşa’daki barlara da dadandı. Büyük bir servete sahip olan ve bu servete nasıl sahip olduğunu açıklamaktan kaçınan ajan-provokatör, Rum barlarında büyük paralar harcarken, herkese de “Rum tarafından alış veriş yapmak hainlik” diyerek “milliyetçilik” dersi vermeye kalkışıyor.
VİLLASINDA GECE ALEMLERİ
Salsa alemleri ve barlardaki eğlencelerle yetinmeyen ajan-provokatör, gecenin ilerleyen saatlerinde de Alsancak’taki villasında gece alemleri düzenliyor. Halk ekonomik sıkıntılar içerisinde kıvranırken, ajan-provokatörün düzenlediği gece alemlerinde su gibi içki tüketiliyor.
“YAYINLAR UMURUMDA DEĞİL”
Ajan-provokatör , yakınlarının “hakkınızda bu kadar yayın yapılıyor, neden açıklama yapmıyorsunuz” sorularına karşılık olarak ise şunları söylüyor; “İstedikleri yayını yapsınlar, umurumda bile değil. Ben sadece menfaatlerimi düşünürüm. Solcu iken, solcuları kandırıp cebimi doldurdum. Daha sonra bir bahane bulup sağa geçtim. Devlet memuru olduğumda bir bisikletten başka bir şeyim yoktu. Sağda iken de aklımı kullanıp ceplerimi doldurmaya devam ettim. Bugün servet sahibiyim. Parayı nereden bulduğumu da açıklayacak değilim. Bu yaşımda da dilediğimce eğleneceğim.”
MAL VARLIĞI
Sabahattin İsmail devlet memuru iken kendisi ve yakınları adına Lefkoşa Metehan bölgesinde bir daire, Girne merkezde bir daire, Alsancak’ta lüks bir villa, Ankara Çankaya’da iki süper lüks daire ve Ankara Bahçelievler’de iki daire satın aldı. Bu malları hangi parayla satın aldığını ise bugüne kadar açıklamadı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.