DOLAR 32,5577 0.05%
EURO 34,9280 0.19%
ALTIN 2.438,540,65
BITCOIN 2059815-4,15%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hasipoğlu;   KKTC yoluna devam etmeli

Hasipoğlu; KKTC yoluna devam etmeli

ABONE OL
18 Nisan 2018 12:03
Hasipoğlu;   KKTC yoluna devam etmeli
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hasipoğlu: Meclis’in olağanüstü toplanması gerekir. Müzakere sürecinde konuşulmayan hiçbir konu kalmadı, Meclisin de bir durum tespiti yaparak, Kıbrıs Türk tarafının artık yoluna devam etmesi gerekir

UBP Milletvekili Oğuzhan Hasipoğlu, Meclis’te “Liderler Yemeği’nin Yeni Sürece Etkisi” konusunda yaptığı konuşmada, önceki akşam gerçekleştirilen liderler görüşmesinde her iki tarafın beklentilerinin farklı olduğunu söyledi.
Hasipoğlu, “Rum tarafının buna alelade bir görüşme gibi baktığını, Türk tarafının ise müzakerelerin yeniden başlayacağı yönünde beklentileri olduğunu” kaydetti.
“Cumhurbaşkanı artık bu aşamadan sonra yapılacak bir şey yok diyorsa, burada KKTC Meclisinin bir adım atması gerekir” diyen Hasipoğlu, bundan sonra atılacak adım ve müzakereler başlayacaksa Meclisin bu konuda bir irade ortaya koyması gerektiğini söyledi.
“MECLİS OLAĞANÜSTÜ TOPLANMALI”
Bu konuda Meclis’in olağanüstü toplanması düşüncesini dile getiren Hasipoğlu, müzakere sürecinde konuşulmayan hiçbir konu kalmadığını, Meclisin de bir durum tespiti yaparak, Kıbrıs Türk tarafının artık yoluna devam etmesi gerektiğini söyledi.
BM’nin Kosova’da olduğu gibi sürecin çöktüğünü ilan etmesi gerektiğini vurgulayan Hasipoğlu, müzakerelere devam edilip edilmeyeceği konusunda Meclisin karar üretmesi gerektiğini yineledi.
Artık halkın, Meclisin dünyadan, AB’den önünü görmesi için talepte bulunmasının zamanın geldiğini vurgulayan Hasipoğlu, Kıbrıs konusunda son aşamadaki sonucu talep etmediklerini, görmek

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.