DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hataylılar Derneği; Türkiye ile KKTC kardeştir

Hataylılar Derneği; Türkiye ile KKTC kardeştir

ABONE OL
31 Ocak 2018 13:31
Hataylılar Derneği; Türkiye ile KKTC kardeştir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KKTC’de yaşanan  özgürlük Suriye’de, Afrin’de savaşan Mehmetçiğin verdiği bedel sayesinde oluyor. Türkiye’ye gereksiz ve hak etmediği sıfatlar takmak ve yalanlarla rencide etmek çok da hoş olmasa gerek. Bunu yapanlar akıl tutulması yaşayan bir kaç kişidir. Kıbrıs Türkü Ana Vatanına bağlı onurlu ve gururlu bir millettir. Ufak bir azınlık Kıbrıs Türkünü asla temsil edemez

  Hataylılar Bütünleşme ve Yardımlaşma Derneği cuma günü gerçekleşen “Barış ve Demokrasi Yürüyüşü” hakkında yazılı açıklama yaparak, “Eğer Rumlar Kuzey Kıbrıs’ta özgürce yürüyebiliyorsa. Demek hem özgürüz hem hürüz.” ifadelerini kullandı.
Açıklama şöyle devam etti:
“Kuzey Kıbrıs’ta yaşanan bu özgürlük Suriye’de Afrin’de savaşan Mehmetçiğin verdiği bedel sayesinde oluyor. Türkiye’ye gereksiz ve hak etmediği sıfatlar takmak ve yalanlarla rencide etmek çok da hoş olmasa gerek. Bunu yapanlar akıl tutulması yaşayan bir kaç kişidir. Kıbrıs Türkü Ana Vatanına bağlı onurlu ve gururlu bir millettir. Ufak bir azınlık Kıbrıs Türkünü asla temsil edemez.”
Özgürlüğün “bir başkasını incitip onuruyla oynamak” anlamına gelmediği dile getirilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Yaşanan olumsuz olayları bizlerde Dernek olarak tasvip etmiyoruz. Keşke yaşanmasaydı demekten başka bir yorum yapamıyoruz. Bunlar yaşandı diye ötekileştirme ve düşmanlık yapılmamalı. TC ve KKTC halkları kardeştir hiç bir kuvvet bunu bozamaz. TC şu an bütün şer odaklarıyla başarılı bir şekilde uğraşmaktadır.”
 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.