DOLAR 32,4051 0.22%
EURO 35,0214 -0.19%
ALTIN 2.329,560,46
BITCOIN 22977962,36%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HP Milletvekili Genç, Akıncı’ya soru;       “Örtülü ödeneğiniz ne oldu?”

HP Milletvekili Genç, Akıncı’ya soru; “Örtülü ödeneğiniz ne oldu?”

ABONE OL
23 Ocak 2020 10:33
HP Milletvekili Genç, Akıncı’ya soru;       “Örtülü ödeneğiniz ne oldu?”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Halkın Partisi iskele Milletvekili Mesut Genç, Ekonomi Maliye Bütçe ve Plan Komitesi gündeminde bulunan Borç İlişkilerinde Uygulanacak Kuralları Düzenleyen Yasa Önerisi’yle ilgili açıklamalarda bulundu.
Genç yaptığı yazılı açıklamada, halk dilinde ‘faiz yasası’ olarak bilinen yasanın, borç ilişkilerinde uygulanacak olan düzenlemeleri içerdiğine dikkat çekerek, “Dörtlü koalisyon döneminde yapılan bir çalışma vardı. Tüketicileri koruma değişiklik yasa tasarısıydı ve kapsamı daha dardı. Önergesini vermiş olduğumuz ivedilikle talep etmiş olduğumuz borç ilişkilerinde uygulanacak kurallarla ilgili yasa tasarısı çok daha fazla düzenleme içeren bir çalışmadır” dedi.
Adayın Cumhurbaşkanı olması durumunda bu ülkeye ne kazandıracağının önemli bir husus olduğuna dikkat çeken Genç, “Sayın Akıncı 5 yıl önce Türkiye’yle iyi ilişkiler vaadinde bulundu. Şu an geldiğimiz noktada iyi bir ilişki var mı diye bakalım, yoktur. İkili ilişkileri belli düzeyde tutma işini Dışişleri Bakanlığı üstlendi. Akıncı’nın örtülü ödenek vaadi vardı örneğin. Ne oldu? Hiçbir şey. Kendisinden önceki cumhurbaşkanları nasıl kullandıysa kendi de kullandı. Açıklama da yapılmadı” dedi.
Başbakan ve Başbakan Yardımcısı’nın aday olmasının herhangi bir sorun teşkil etmediğini de sözlerine ekleyen Genç, “Hükümet icraatlarına devam edecek” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.