DOLAR 32,5702 0.25%
EURO 34,9692 -0.04%
ALTIN 2.444,620,36
BITCOIN 20888980,00%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HP Milletvekili Manavoğlu sordu;   Akıncı örtülü ödeneği nerelerde kullandı

HP Milletvekili Manavoğlu sordu; Akıncı örtülü ödeneği nerelerde kullandı

ABONE OL
27 Şubat 2020 09:43
HP Milletvekili Manavoğlu sordu;   Akıncı örtülü ödeneği nerelerde kullandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- HP Milletvekili Gülşah Manavoğlu, katıldığı televizyon programında örtülü ödenekle ilgili açıklamalarda bulundu.
ÖRTÜLÜ ÖDENEK
Rum tarafının lobicilik faaliyetine işaret eden, bunun karşısında daha etkin ve hatta belki de agresif lobi faaliyeti yürütülmesi gerektiğini söyleyen Manavoğlu, “Cumhurbaşkanının örtülü ödeneği de bu tür faaliyetlere kullanmak içindir” dedi.
Manavoğlu, Denktaş ve Talat dışında kimsenin bu ödeneği lobicilik için kullanmadığını savundu.
“Örtülü ödeneğin Sayıştay tarafından denetlenmesi hukuk devletine yakışır bir davranıştır. Örtülü ödenek ülkenin çıkarlarına kullanılmalıdır, kişilerin değil” diyen Manavoğlu, şunları da söyledi:
“Brexit konusunda Cumhurbaşkanı bu ödenekten ne harcadı, ne yaptı merak ediyorum. Toplum liderinin dünya nezdinde tanınırlığı olduğu için adım atması, girişimde bulunması da daha mümkündür. Bu şansını Sayın Cumhurbaşkanı nerelerde kullandı öğrenmek istiyorum. Bundan sonra o göreve gelecek kişi kim olursa olsun, bulunduğu mevkiyi daha fazla ülke çıkarları için kullanmalıdır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.