DOLAR 32,5466 0.09%
EURO 34,9887 -0.11%
ALTIN 2.439,680,16
BITCOIN 21019710,40%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hrisostomos’tan savaş çığırtkanlığı  “RMMO daha da güçlendirilmeli”

Hrisostomos’tan savaş çığırtkanlığı “RMMO daha da güçlendirilmeli”

ABONE OL
29 Ekim 2017 18:42
Hrisostomos’tan savaş çığırtkanlığı  “RMMO daha da güçlendirilmeli”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

* Toprak konusunda Türk tarafına “yüzde 18’den yüzde 23’e kadar alabilirsiniz , bu size fazlasıyla yeter” mesajı verilmeli

* RMMO, Türkiye’nin herhangi bir müdahalede yarardan çok zarara uğrayacağını bilecek şekilde donatılmalı ve güçlendirilmeli

Rum Ortodoks Kilisesi Başpiskoposu II. Hrisostomos, 2018 yılında Güney Kıbrıs’ta yapılacak başkanlık seçimlerinin galibi olacak başkana “Kıbrıs sorununda halkın kabul etmeyeceği tavizlerde bulunmaması” çağrısında bulundu.
Hrisostomos, Kathimerini gazetesinde yer alan söyleşisinde, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’i kastederek “şimdiki başkanın düşüncelerini bildiğini, seçilecek başkana da mesajının, Kıbrıs sorununda, halkın kabul etmeyeceği tavizler vermemesi olduğunu” söyledi.
Türkiye’nin “toprakta yüzde 28 ister gibi görünmesine karşın, Karpaz ve Koruçam’daki bazı bölgelerle birlikte aslında yüzde 32 oranını istediğini, bunun kabul edilemez olduğunu” öne süren Hrisostomos, yeni başkanın Türkiye’ye “yüzde 18’den yüzde 23’e kadar alabilirsiniz, bu size fazlasıyla yeter” mesajı vermesi gerektiğini belirtti.
Hrisostomos, Rum Milli Muhafız Ordusu’nun (RMMO), Türkiye’nin herhangi bir müdahalede sağlayacağı yarardan çok zarara uğrayacağını bilecek şekilde donatılması gerektiğini de vurguladı.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Phone Tracker Free

    In order to completely clear your doubts, you can find out if your husband is cheating on you in real life in several ways, and assess what specific evidence you have before suspecting the other person is cheating.

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.