DOLAR 32,5082 -0.1%
EURO 34,9414 0.26%
ALTIN 2.431,560,36
BITCOIN 2071912-3,22%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hristodulidis;  Müzakereler kaldığı yerden başlamalı

Hristodulidis; Müzakereler kaldığı yerden başlamalı

ABONE OL
02 Temmuz 2020 08:21
Hristodulidis;  Müzakereler kaldığı yerden başlamalı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZATESİ- “Kuzey’deki seçim süreci tamamlanır tamamlanmaz, müzakerelerin Crans Montana’da kaldığı yerden yeniden başlamasını umuyoruz.”
Rum Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis’in, UNFICYP’in görev süresinin uzatılması konusunu İngiliz Dışişleri Bakanı Dominic Raab ile görüştüğünü de yazan gazete, Hristodulidis’in aynı konuyu geçtiğimiz günlerde telefonda görüştüğü Rusya Dışişleri Bakanı Sewrgey Lavrov’la da ele aldığını belirtti.
Hristodulidis’in RİK’e yaptığı açıklamada, BM Güvenlik Konseyi daimi üyelerine sunulacak olan ilk taslağın ne kadar önemli olduğuna atıfta bulunduğunu yazan gazete, taslağın İngilizler tarafından hazırlandığını ve Rum kesiminin ise, bunun arzu ettiği şeyin genel hatlarını ortaya koyması gerektiğini düşündüğünü iletti.
Gazeteye göre Hristodulidis, çabaların merkezinin New York olacağını ve bütün çalışmanın orada yapılacağını da ifade etti.
ΒΜ Genel Sekreterinin raporunun UNFICYP siyasi liderliği tarafından Lefkoşa’da hazırlandığını ve BM Genel Sekreterliğine gönderildiğini ifade eden Hristodulidis, KKTC’deki seçim süreci tamamlanır tamamlanmaz, müzakerelerin Crans Montana’da kaldığı yerden yeniden başlaması gidişatına yönelik mesajlar gönderilmesini umduklarını sözlerine ekledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.