DOLAR 32,5452 0%
EURO 35,0020 0.46%
ALTIN 2.433,900,46
BITCOIN 2082821-4,06%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hristodulidis;  Şener  ile ilişki  içindeyiz

Hristodulidis; Şener ile ilişki içindeyiz

ABONE OL
26 Ocak 2018 11:29
Hristodulidis;  Şener  ile ilişki  içindeyiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hristodulidis: Afrika gazetesine yönelik gösteride kimlerin yer aldıklarına dair dikkatli bir çalışma yapıyoruz. Kim oldukların teker teker biliyoruz.   Şener Levent ve Afrika’nın gazetecileriyle iletişim halindeyiz

Politis gazetesi, “Kıbrıs Cumhuriyeti Afrika’ya Taşları Kimlerin Attığını Biliyor” başlığı altında verdiği haberinde, Rum Hükümet Sözcüsü Nikos Hristodulidis’in önceki gün konuya ilişkin yaptığı açıklamayı yansıttı.

Hristodulidis dünkü açıklamasında, Afrika gazetesine yönelik gösteride kimlerin yer aldıklarına dair dikkatli bir çalışma yaptıklarını belirtti.

KKTC’deki gelişmeleri çok yakından ve ayrıntılı bir şekilde takip ettiklerini ifade eden Hristodulidis, Şener Levent ve Afrika’nın gazetecileriyle iletişim halinde olduklarını ifade etti ve “Gazetenin önünde toplanan grupların, haritasını çıkardıklarını” belirtti.

Hristodulidis, şöyle devam etti:
“Bu olaylar, Türkiye’nin işgal bölgelerindeki bugünkü etkisinin ortadan kalkması için Kıbrıs sorununa en kısa sürede çözüm bulunmasının ne kadar gerekli olduğunu ortaya koymuştur. AB ortaklarımızı ve Güvenlik Konseyi düzeyinde bilgilendirmelerimizi yaptık. ”

Hristodulidis ayrıca, “Kıbrıs Cumhuriyeti’nin onayı doğrultusunda 2004 yılında beridir Kıbrıs Türk toplumuna önemli yardımlarda bulunan AB aracılığıyla da baskı uygulanacağını” sözlerine ekledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.